Gør weekenden lidt sjovere med god mad og drukspil

Sponsoreret indlæg.

Hvis der er noget, vi alle sammen elsker, så er det at bruge weekenden på noget memorabelt. At arbejde et 9 til 17 job hele ugen kan godt efterlade dig drænet og træt, og derfor er det vigtigt man bruger sin fritid på noget sjovt og hyggeligt til en forandring.

Det kan være alt fra at invitere vennerne og familien over for at hygge, tage i byen eller servere et lækkert måltid. Grundformålet er at glemme hverdagen for en stund og nyde livet.

Invitér dine venner eller familie forbi til en lækker omgang mad og sjov

Alle store og hyggelige begivenheder i vores liv omhandler mad. Er man til bryllup er der typisk en stor buffet med mange forskellige retter, og det samme gælder jul, fødselsdage etc. Mad er bare en essentiel del af det, vi danskere er blevet så berømte for: ”hygge”.

Derfor ville det kun være en succes, hvis man serverede et lækkert måltid for sine venner eller familie. Det kan være en lækker oksesteg med al det nødvendige tilbehør, og så en lækker chokoladekage til dessert. Mulighederne er endeløse. Men hvad så, når man har spist?

En god dag med hygge kræver også at man deltager i nogle sjove aktiviteter sammen.

Krydr aftenen op med drukspil

I Danmark har vi mildest talt en drukkultur af format. Ligesom mad er en vigtig del af vores hyggelige stunder, er alkohol også blevet det. Derfor kan man passende få resten af sin hyggelige aften til at gå med sjove drukspil, der skyder humøret til vejrs.

Er man ung og frejdig kan man anskaffe sig et lækkert beerpong-sæt, der specielt er handy at have ved hånden til alle festlige lejligheder, om det er en privatfest eller blot en forfest til byen. Så kan blodet få lov til at pumpe, og man får også et par øl indenbords.

Lidt mere familieorienteret kan man også blive, ved at hive et spil Hint frem og sætte hjernen på arbejde. Men pas på! Jo mere man får at drikke, des sværere bliver det.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums