Her skal du spise i København

Annonce

Der er virkelig mange gode spisesteder i København. Derfor kan det også være svært at beslutte, hvor man skal stille sin sult. For at gøre valget lidt lettere for dig får du her en række idéer til, hvor du skal spise i København.

OLIOLI

OLIOLI er en lækker kæde, der blandt andet har en Poke Bowl restaurant Østerbro. Her kan du nyde lækre poke bowls med alverdens skønne sager i. Poke bowls er egentlig en hawaiiansk spise, men da ejerne af OLIOLI-kæden begge har asiatiske rødder, er der hentet en hel del inspiration fra blandt andet det japanske og det koreanske køkken. På den måde bliver flere køkkener blandet sammen på skønneste vis.

Hos OLIOLI er der megen fokus på at præsentere maden på lækker vis. De forskellige ingredienser i din poke bowl bliver altså sammensat på smukkeste vis, således at din spise også bliver en fryd for øjet.

Når du spiser på OLIOLI, kan du enten vælge at sammensætte din egen poke bowl, eller du kan vælge en af deres standardbowls, som du ganske enkelt aldrig går galt i byen med.

Granola

Hvis du er blot en smule begejstret for Frankrig – og i særdeleshed landets smukke hovedstad – skal du lægge vejen forbi Værnedamsvej. Når du slentrer ned ad netop denne gade i København, er det nærmest som at teleportere dig til Paris. Her finder du hyggelige fortovscaféer og specialbutikker samt en fransk skole.

En af de mange caféer, der holder til netop her, er Granola. Som navnet også antyder, er dette et oplagt sted at tage hen, hvis du er på udkig efter lækker morgenmad eller brunch, men du kan også spise her til aften. Menukortet er tydeligvis franskinspireret, og du kan således blandt andet sætte tænderne i en lækker croque madame eller croque monsieur. Derudover kan du selvfølgelig få skønne croissanter og velbygget kaffe på den fine café.

Vil du en smuttur til Paris, er Granola ganske enkelt et must visit.

Mother

Søger du virkelig god pizza? Så skal du besøge Mother. Her bliver pizzaerne fremstillet af nøje udvalgte råvarer, som sammen skaber en delikat spise, der kan få enhvers tænder til at løbe i vand. Noget af det særlige ved Mothers pizzaer er, at bundene er lavet på surdej, og faktisk er det dette faktum, der danner grundlag for navnet. Når du arbejder med en surdej, er der nemlig altid en såkaldt ”modersurdej” – derfor: Mother.

Mother er beliggende i Kødbyen, som er et af de absolut mest hippe områder i hele København. Atmosfæren er afslappet, og der er en rå og cool vibe overalt. Det gælder også på pizzarestauranten med det moderlige navn. Her kan du nyde din veltilberedte pizza på en af de rå bænke udenfor.

Har du planer om at skulle opleve det københavnske natteliv, er der særdeles gode muligheder for at tage i byen i Kødbyen. Du kan således passende starte din aften med pizza på Mother efterfulgt af øl hos Mikkeller eller et af de mange andre steder i Kødbyen, hvorefter dansegulvene blot venter på dig.

Denne tekst blev sidst opdateret den 16. marts 2020 12:59

Martin Leo