Hvilken frokostordning er den rette for min virksomhed?

Sponsoreret indhold

Der findes talrige virksomheder, der tilbyder frokostordninger til såvel større som mindre virksomheder. Ønsker du at indgå en aftale om en frokostordning til din virksomhed, har du derfor mange muligheder at vælge mellem. Det betyder, at det kan være svært at vælge blandt dem.

Frokostordning

Hvor mange personer skal have mad?

Når du skal vælge frokostordning til en virksomhed, er der flere ting at tage højde for. Derfor er det vigtigt, at du er meget selektiv. En forkert frokostordning kan blive en dyr fejltagelse. Tag dig derfor god tid til at overveje nøje, hvad den rette løsning vil være.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvor mange personer der skal have mad. Ikke alle cateringvirksomheder tilbyder nemlig frokostordning til et lille eller stort antal personer. F.eks. er der aktører, der har et krav om, at der skal leveres mad til minimum 20 personer.

Er der krav om varm mad?

Overvej også, om det er et krav, at der bliver serveret varm mad hver dag. Ikke alle ordninger byder på varm mad, hvorfor det er vigtigt at have taget stilling til dette. Ofte kan det give god mening at fravælge varm mad, hvis ikke alle ansatte har frokostpause på samme tid.

Desuden vil det som regel også gøre ordningen billigere. Leder du efter en frokostordning til små virksomheder, kan du komme ud for, at det kan blive vanskeligt at finde en ordning med varm mad. Er det ikke et krav, vil du derfor have flere muligheder at vælge mellem.

Skal der leveres mad hver dag?

Når du skal vælge frokostordning til din virksomhed, skal du også tage højde for, hvor ofte der skal leveres mad. Det skyldes, at det ikke er alle aktører, der tillader, at du selv kan vælge, om du f.eks. kun ønsker at få mad laveret mandag, onsdag og fredag.

Hertil er det også vigtigt at nævne, at det ikke er alle udbydere, der tilbyder at levere mad i weekender. Er din virksomhed åben i weekenden, og ønsker du at tilbyde dine ansatte en frokostordning lørdag og søndag, skal du finde en cateringvirksomhed, der tilbyder dette.

Tip: Du kan få frokostordning i form af færdigretter

Ikke mange er klar over det, men det er faktisk muligt at få frokostordningen leveret i form af færdigretter. Det kan være en god løsning til den lille virksomhed, hvor der er stor fleksibilitet i forhold til, hvornår pauser holdes. Her vil der nemlig næppe blive spist frokost på samme tid.

Dette er ikke ensbetydende med, at dine ansatte vil få serveret kedelige og usunde færdigretter. Tværtimod findes der flere aktører, der tilbyder at levere sunde og nærende retter, der blot skal varmes i et par minutter i enten ovn eller mikroovn.

Picture of MartinD

MartinD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums