Kom uautoriseret parkering til livs med professionel parkeringskontrol

Når man som administrator af private parkeringspladser – for eksempel tilhørende en kontorbygning eller et boligkompleks – gang på gang oplever klager over uautoriseret parkering, kan det være en god idé at overveje muligheden af professionel parkeringsservice. De private parkeringspladser er til for beboere og medarbejdere, og ikke tilfældige parkeringssyndere.

Hvorfor benytte et parkeringsselskab?

Problemet med bilister, der sniger sig til gratis parkering på private parkeringspladser, er især stort i områder omkring de større byer og så selvfølgelig interessepunkter så som for eksempel indkøbscentre, koncert venues og lignende. Og det er så surt ikke at kunne komme til at parkere tæt på jobbet eller hjemmet, hvis man er blevet stillet dette i udsigt.

Hvis du selv skulle rende rundt og tjekke samtlige biler på de til ejendommen hørende parkeringspladser, kunne du ikke lave andet. Derfor er det smart at overlade denne opgave til de professionelle i form af et parkeringsfirma.

Hvad kan et parkeringsfirma tilbyde?

Mange parkeringsfirmaer tilbyder hjælp til adgangsbegrænsning på private parkeringspladser. Det kan for eksempel betyde afspærring med hegn, og adgangskontrol i form af bomme eller pullerter som aktiveres ved fremvisning af gyldig hjemmel, for eksempel parkeringstilladelse eller en token – eller i nogle tilfælde ved nummerplade scanning.

Det er dog ikke alle parkeringspladser, som har mulighed for afspærring. Og så er det, at du får brug for parkeringskontrol.

Denne vil foregå med hjælp fra professionelle og veluddannede parkeringsvagter. Parkeringsvagter er ansvarlige for at sikre, at parkeringsreglerne overholdes og at parkeringsområdet er sikkert og organiseret. De kan også hjælpe med at håndtere trafik og vejlede bilister til ledige parkeringspladser. En parkeringsvagt vil have beføjelse til at udstede parkeringsbøder – og parkeringsfirmaet vil forestå inddrivelse af skyldige beløb.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge?

Hvis du ønsker det optimale opsyn med dine parkeringspladser, sådan at de retmæssige indehavere af disse kan få dem i fred, kan du med fordel tage kontakt til UnoPark. Et professionelt parkeringfirma som UnoPark har også den nødvendige viden og erfaring til at implementere avancerede teknologier og systemer til at administrere parkeringsområdet, såsom automatiske billetudstedelsessystemer og digitale skilte, der kan give realtidsopdateringer om ledige parkeringspladser.

Derudover får du med UnoPark adgang til selv at administrere din parkeringsløsning. Du kan nemlig tilgå administrationsmodulet via en smart app, der kan installeres på din smartphone eller tablet. Med denne app kan du eksempelvis udstede eller tilbagekalde parkeringstilladelser – midlertidige såvel som permanente – uanset hvor du befinder dig.

Klik ind og læs mere på UnoPark.dk

Picture of Mohammad K

Mohammad K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums