Kostråd du kan gå efter når du har fået foretaget en fedtsugning

Sponsoreret indlæg

Efter en fedtsugning, skal man forvente at have elastikbandage på i en længere tid efter operationen, for at få det bedste resultat og i forhold til de smerter der må forekomme. Det er derfor ikke muligt at være fuldfunktionsdygtig de efterfølgende 3 måneder efter behandlingen. Derfor er det meget begrænset, hvad man må gøre med sin krop i forhold til motion og sport. Så hvis man ikke kan videre komme det arbejde med motion, så må man se på kosten. Det er derfor vigtigt, at man spiser sundt i de tre måneder efter behandlingen.

 

Kosttilskud til din livsstil

Der er mange forskellige måder, du kan hjælpe din krop afsted med at være sund og rask. Det kan både være med motion og ved kost. Specielt kosten er vigtig, hvis du vil opnå et mål. Om det er at bliver slankere ved vægttab eller, om du gerne vil tage på i muskler, så er kosten alt afgørende. Det er dog ikke altid at man får alle de vitaminer, og mineraler man har brug for gennem din kost. Derfor kan man med fordel tage vitaminer, hvis man er i underskud af visse vitaminer. Der kan både være A, B eller C-vitaminer, som man kan tage i pille form om morgenen til sin morgenmad.

Hvis du gerne vil opretholde dit daglig indtag af protein, så kan det enten gøres ved at spise proteinrig kost, så man spiser sig til den rette mængde protein per dag. Ellers så kan man spise sund og varieret kost, og så supplere op med proteinpulver for, at få den rette mængde protein per dag. Efter de 3 måneders bedring så kan proteindepoterne skaffe en en hurtigere opbygning af muskelmasse, det er mange steder man kan købe proteinpulver med mange forskellige smage. Du kan derfor bruge protein som supplement til din daglige kost og efterfølgende din træning.

 

Tips til sund kost

Sund kost kan være mange forskellige ting. Men ved at bruge sin fornuftige sans, så ved man godt, hvad der er sundt kost for en. Derfor man med fordel spise mere grønt som forskellige salater, som man kan gøre lidt mere spændende, ved at tilføje nogle bær eller nogle nødder. Derfor kan man også sparer lidt på dressingerne eller købe nogle mere fedtfattige dressinger. Det handler først og fremmest også om, at man lægger de dårlige vaner fra sig, for eksempel kan man skære kraftigt ned på noget så almindelig som ost og fløde. Specielt i ost er der meget fedt med over 40% fedt, det er derfor naturligvis ikke særlig sundt. Derfor kan det være en god idé, at skifte den skive ost man putter på bollen søndag morgen ud med noget sundere. Dertil kan man også vælge at bruge madlavningsfløde til madlavning. Da denne fløde har halv så høj fedtprocent som normal fløde.

 

Vigtigt med søvn

Ved at fralægge sig ens dårligere kostvaner, og leve sundere, så får man det bedre med sig selv, men man får også en bedre søvn. Ens søvn betyder meget for ens vel og værd, da nætter uden så meget søvn kan påvirke den næste dag negativt ved irritation og frustration. Derfor er det vigtigt, man får en god nats søvn. Mange oplever en dårlig søvn, hvis de er stresset eller hvis de snorker. Hvis man snorker, så kan man forholdsvis nemt få gjort noget ved dette problem med en behandling mod snorken.

Der er en del som er ked af ens fedtdepoter på kroppen. Fedtdepoter er genetisk betinget, det betyder at selvom man træner eller at man gennemgår et større vægttab, så kan både mænd og kvinder have svært ved at få fedtdepoterne væk. Ens udseende er for de fleste en stor del af deres selvforståelse, og derfor kan fedtdepoterne gå ud over ens selvforståelse. Derfor kan man med fordel få fjernet fedtdepoterne og det fedt på maven med en fedtsugning.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

En reaktion

  1. Fedtsugning bør dog kun blive en sidste mulighed, hvis ingen andre løsninger har virket. Det er et stort indgreb, som kræver stor overvejelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums