Sponsoreret

Smartfunktioner til hjemmet bliver mere og mere populære, og med god grund. Som navnet indikerer, er det smart, og det kan gøre en travl hverdag nemmere.

F.eks. kan du med smartudstyr til dit køkken justere belysningen i dit køkken med blot et klik fra din telefon, ligesom du kan justere temperaturen i dit køkken fra telefonen.

Det betyder, at du kan sidde på dit arbejde på kontoret og styre dit køkken derfra.

Så hvis du en dag har en travl morgen, hvor du haster ud af døren og ikke når at få slukket lyset i din lejlighed i farten, er det ikke længere et problem: Du kan bare ordne det fra din telefon.

På den måde kan du spare penge, fordi du ikke behøver at betale for strøm til lys, når du alligevel ikke er hjemme. Smartudstyr til hjemmet og køkkenet er derfor på sigt også et økonomisk valg, der gør både dig og din pengepung glad.

 

Et klimabevidst valg til hjemmet

Ikke nok med, at smartudstyr til hjemmet er et smart økonomisk valg, er det faktisk også klimabevidst.

Du bruger ikke mere strøm og varme i hjemmet end du har brug for, hvorfor du altså også træffer et fornuftigt valg på klimaets vegne.

Med et smartudstyr som Somfy findes der f.eks. funktionen ”Klimastyring”, hvor du via din telefon kan styre klimaet i dit hjem. Det betyder, at du kan skrue ned for varmen i din bolig, når du alligevel ikke er hjemme – ligesom du også på telefonen kan indstille, at dit hjem skal være en bestemt temperatur, når du kommer retur til dit hjem. Du undgår derfor at fyre for gråspurvene, hvis du investerer i et Somfy Smart Home hos Shop Somfy på deres hjemmeside https://shop.somfy.dk/.

Det eneste det kræver er, at du køber en startpakke – og så er du snart i gang med at få en lettere hverdag, hvor du kan styre hjemmet fra telefonen, og samtidig gøre noget godt for din el- og varmeregning og for miljøet. Det er faktisk smart.

Print Friendly, PDF & Email