Nyd din sommer med rosevin

Sommeren er over os, og det samme er rosevin. Rødvinen bliver hurtigt så doven i sommervarmen, og hvidvinen kan godt være lidt for spids. Derfor er et glas iskold rosevin den perfekte makker til dig på terrassen, hvis du gerne vil holde sommeren ud på terrassen.

Bliver din rødvin også tung i den lumre sommervarme? Er din hvidvin også lidt for sur? Måske har du også lagt mærke til, hvordan vi i Danmark er begyndt at drikke mere rosevin. Når sommeren viser sig fra sin bedste side, så er rosevinen det bedste voksne alternativ til en kold sodavand eller en øl. Du opbevarer bare rosevinen i køleskabet, så er den altid frisk og klar til servering.

Lidt hårdt sat op er rosevinen en blanding af både rødvin og hvidvin. Sådan laves de den flere steder, og hvis du er til begge slags vin, så kan du sagtens købe en flaske rose. Med rosevin hos Vinico.dk kan du finde den, der passer til din smag.

Hvor andre vine går godt til maden, så er rose en vin, du kan nyde helt for sig selv, hvis du sidder på terrassen med en god bog en sommeraften eller sidder ved stranden og nyder solnedgangen. Intet øjeblik er for sent til rosevin.

Find et godt tilbud på rødvin

I supermarkedet er det ofte de samme rødvin tilbud, der kører i ring. Hvis du savner lidt inspiration, kan du finde et godt tilbud hos Vinico. Det samme gælder et godt hvidvin tilbud. De bedste vintilbud findes ikke altid ude i dagligvarebutikkerne og hos Vinico finder du måske lige den, du har ledt efter. Og så endda for billige penge. Hos Vinico er der altid noget for enhver smag, og hvis du er rigtig eventyrlysten, kan du bestille en smagskasse, der appellerer direkte til ganen.

De har alle slags vine på lager, og du har frit valg på alle hylder. Alt lige fra rødvin til hvidvin, rose og mousserende, bobler og alt mulig andet. Du kan gå på opdagelse i vinens fine verden med Vinico og finde de vine, du skal nyde på terrassen hen over sommeren.

Måske du tænker, du gerne vil holde sommersammenkomst eller fest, inden efterårsvejret trænger sig på. Vinico har med sikker et godt tilbud til dig, så dine gæster ikke kommer til at stå tørlagte. Med god vin til dine sommerfester, er du garanteret en sjov aften, der er alle pengene værd.

Gode alternativer til rosevin

Selvom sommeren er over os, så før du ved det, er det blevet nytårsaften, og du står og mangler vin igen. Hvad skal du dog servere til din nytårsfest? Og hvad koster champagne? Champagne varierer i pris ligesom vin, men selvom du kan få en flaske helt ned til et par hundrede kroner, så er du stadig sikret champagne i fremragende kvalitet.

Med en flaske til op til 1000 kroner kan du sikre dig, at aftenen bliver uforglemmelig for alle, når I skal se Dronningens nytårstale eller skåle det nye år ind. Med en champagnesabel kan du imponere dine gæster med serveringskundskaber i verdensklasse. Det kræver showmanship og stil, men hvis du har modet til at købe en champagnesabel, så har du også den helt rette indstilling. Ikke nok med du har gæsterne i din hule hånd, du sætter også gang i festen med maner.

Denne tekst blev sidst opdateret den 5. august 2020 13:40

Martin Leo