Ønsker du forandring i din kost? Prøv asiatiske retter

Sponsoreret indhold:

Hvis du er kørt død i den mad, som i plejer at få derhjemme, er det tid til lidt forandring. Det kan dog være svært lige at finde inspiration til, hvilket mad man kan lave – måske det kunne være noget med asiatiske retter? Her vil du kunne få nye smagsoplevelser, og få noget afveksling fra den mad i normalt får.

Lav forskellige retter med nudler

Noget asiatisk mad, som du sikkert godt kender, er nudler. Du kan få en masse forskellige former for disse, og alle kan bruges i forskellige nudelretter. Det kan være et godt sted at starte, hvis du gerne vil eksperimentere lidt med det asiatiske køkken.

I og med at det kan være svært at finde de rigtige ingredienser og lignende i butikkerne, når man skal lave lækkert asiatisk mad, er det blevet nærmest en hel trend at købe det online. Du kan finde instantnudler og en masse andet hos Pandasia – Online asiatisk supermarked.

Når du skal lave forskellige retter med nudler, kan det være smart først og fremmest at finde ud af, hvilke slags nudler, du gerne vil bruge. Du kan nemlig både få risnudler, glasnudler udon nudler og meget mere. Når du har bestemt dig for, hvilke nudler du vil benytte, kan du prøve at finde forskellige opskrifter på nudelretter, som du kan lave.

Lav din helt egen sushi

Hvis du tit har været på sushi restaurant og spise, kan det være en mulighed at lave din helt egen sushi hjemme i køkkenet. Selvom det lyder svært og avanceret, vil du med det rette udstyr og de rette ingredienser sagtens kunne lave det derhjemme. Så får du også muligheden for selv at bestemme, hvad der skal deri.

Det kan være smart først at finde ud af, hvilket udstyr og hvilke ingredienser, du har brug for, når du skal lave din sushi. Det er for eksempel smart at købe en sushimåtte, gerne i bambus, som kan bruges, når sushien skal rulles. Det er også smart at købe sushiris, da du ikke kan benytte dig af normale poseris, når du skal lave sushi. Når du har styr på alle de ting, som du skal bruge, kan du gå i gang med at lave din helt egen sushi derhjemme.

Lav dumplings eller andre retter

Noget andet du også kan lave, er dumplings. Disse er super gode, og består af dej med fyld af alt fra grøntsager til kød. Inden du laver disse, er det dog en god ide først at sætte sig godt ind i, hvordan man gør. Når de skal formes, kan det nemlig være en smule udfordrende – find gerne forskellige videoer, som kan forklare dig, hvordan man gør.

Udover dumplings kan du også prøve kræfter med forskellige andre retter. Det kunne være noget som lækker butter chicken. Find ud af, hvilke ingredienser du mangler, og få det købt ind. Disse er altså alle sammen forskellige asiatiske retter og madvarer, som du kan inddrage i hverdagens kost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x