Opskriften på en god frokostordning

Annonce

Grundene til at få en herlig frokostordning på arbejdspladsen er mange. En frokostordning er nemlig ikke bare god mad, det er meget mere end det. Men hvordan sammensættes den perfekte firmafrokost?

Selvfølgelig skal en frokost være lækker, og smagen skal være helt i top. Men der er også mange andre grunde til, at man burde anskaffe sig en frokostordning på sin arbejdsplads. For selvom smagsløgene skal tilfredsstilles, så skal man også sørge for, at firmafrokosten er sund og nærende.

En frokostordning kan sund og smagfuld, men det er ikke de eneste fordele, der er ved den smarte løsning på middagsmaden til medarbejderne og kollegaerne.

Frokostordninger – vejen til den sociale arbejdsplads

Undersøgelser viser, at mennesker trives langt bedre på arbejdspladsen, hvis de har et godt forhold til deres kollegaer. Det hæver både arbejdsindsatsen, sænker antallet af sygedage og øger den generelle tilfredshed med at bruge tid på arbejde. Og vi bruger så mange af vores vågne timer på arbejde, at det er vigtigt, at arbejdspladsen et rart sted at opholde sig.

Her kommer frokostordningerne ind i billedet. De bidrager til sammenholdet på arbejdspladsen og lader samtalen flyde omkring den dejlige mad midt på dagen. Det er et velkomment pusterum, men også et smart pusterum rent professionelt.

En velkoblet, velsmurt og sammentømret medarbejdergruppe er villige til at gå den ekstra mil for hinanden, og det er altid en fordel – i sport, som i en virksomhed. Det bidrager en firmafrokost til at skabe, når man samles om en god frokost og snakker om hverdagen, arbejds- og privatlivet. Man hygger sig, når man spiser god mad, og snakken går, folk knytter bånd, og man åbner sig for hinanden og får en ærlig snak, der bidrager til flydende kommunikation i virksomheden.

Delikat og simpel firmafrokost i Århus og omegn

En god frokostordning er leveret fra et sted, som stiller alle de behov, du eller I har. Der skal være al den mad, I mener hører sig til ved en god frokost. Spædet op med alle klassikerne og toppet af med en god mængde overraskelser, så der er noget at snakke om og udvider horisonter med spændende smagsoplevelser, der ligger godt på tungen. Til det er Frokost+ en formidabel leverandør af frokostordninger i hele Århus og omegn

.

Frokost+ leverer mad fra gode sunde råvarer, der dækker alle sundhedsbehov uden at være for bange for at forkæle smagsløgene. Der er masser af varianter at vælge imellem, og du kan sammensætte lige præcis den frokost, der passer til din medarbejder- eller kollegagruppe. Det er selvfølgelig vigtigt, at maden er sund, men det er ikke værd at få en frokostordning, hvis den ikke smager dejligt. Det gør den altid hos Frokost+.

Frokostordninger sparer tid

Du kender det nok; aftenen før eller morgenen inden arbejde. Der skal gang i madpakkesmøringen til dig selv og måske endda også til børn og partner. Eller måske får du ikke smurt en madpakke til dig selv, og du skal bruge frokostpausen på at rende i byen efter usund junkfood. Alt det bøvl kan spares væk, og uden at det koster en formue. Går i hele arbejdspladsen sammen om en firmafrokost, så er det ikke mange penge pr. mand, og glæden kommer tilbage tifold.

Fordelene er – sagt på jysk – til at få øje på, og lyder en frokostordning som noget, der kunne være noget for din arbejdsplads – så tag skridtet videre og læs mere på frokostplus.dk, som leverer din frokostordning i Århus og omegn.

Denne tekst blev sidst opdateret den 10. oktober 2019 17:01

Martin Leo