Sådan får du det bedre med dig selv

Går du og har det lidt dårligt med dig selv, dit selvværd og dit udseende for tiden? Så skal du læse med her. I denne artikel får du en hurtig guide til hvordan du kan komme til at få det godt med dig selv igen. 

Gå op i dit udseende

Det er på ingen måde overfladisk at gå op i sit udseende. Det er såmænd blot menneskeligt at gøre. 

I alle dage har mennesker gået op i deres udseende. Vores forfædre rente også rundt med perler i håret, ligesom vi i dag proper perler i ørerne. Den eneste forskel er, at vi i dag har mange flere muligheder, når det handler om at gå op i vores udseende. 

Der er mange måder hvorpå du kan gøre lidt ud af dit ydre. Du kan læse mere på skoenhedsguiden.dk og her kan du formentlig finde en del gode guides om det hele. Vil du gerne lære hvordan du finder din personlige stil i tøj? Eller vil du gerne blive bedre til at lægge makeup? Det er alt sammen ting som du formentlig vil kunne lære mere om på en side som denne samt lignende skønhedssider.

Vær dog opmærksom på at lytte indad under dette forløb med at lære mere om skønhed. Er du for eksempel overhovedet interesseret i at bruge makeup? Det kan give stor frihed til hvis du er men det er ikke noget krav. 

Hvordan har du det i kroppen? 

Prøv også at mærke lidt efter inde i kroppen. Måske har dit dårlige selvværd lige for tiden noget at gøre med at det rent fysisk ikke står så godt til. Det fysiske og det mentale hænger sammen. 

Du kan hurtigt rette op på det fysiske ved at tage nogle vitaminpiller. Du kan f.eks. finde de bedste vitaminer til håret, hvilket er meget rart hvis du netop er inde i en periode, hvor du bøvler meget med håret. Men det kan også være, at du er i vitamin d underskud? Sådan nogle ting kan sagtens gå ind og påvirke dit humør og generelle selvværd. 

Du kan købe en hel del i håndkøb og lignende, hvis du har en ret god ide om hvilke former for vitaminer, som du mangler i kroppen. Men det kan også være en god ide at tage en snak med din læge og høre hvad han eller hun siger til det. Det kan i hvert fald ikke skade. 

Dit mentale helbred

Det er til sidst en god ide at kigge direkte på dit mentale helbred og vurdere, hvorvidt du kan gøre noget for at påvirke dette direkte. De fleste mennesker har det med at negligere det til daglig og det er derfor ikke noget under, hvis man lige pludselig kommer ind i en længere periode, hvor man ikke har det så godt med sig selv.

Måske det vil hjælpe dig at meditere eller skrive lidt i dagbog? Det er noget, som der fungerer for rigtig mange mennesker, hvis de har det dårligt for tiden. 

Picture of Mere

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums