Sådan finder du den helt rigtige indretning til køkkenet

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

”Så længe udstyret er i orden, skal det nok gå”. Dette udtryk har du måske hørt før, og der er noget om det. Den rigtige køkkenindretning og udstyr kan være en stor forudsætning for, at du får succes i køkkenet – Og hvorfor ikke lade din indretning i dit køkken/alrum inspirere dig til at lave endnu mere og bedre mad?

Og den gode nyhed er, at det faktisk ikke behøver at koste særligt meget, før du kan skabe et helt nyt liv i dit køkken.

 

Lav en virtuel opslagstavle til inspiration

Det bedste sted at starte er at gå på jagt efter inspiration, inden du begynder at investere i alverdens indretningsudstyr.  Der findes et hav af gode platforme på nettet og telefonen, hvor du kan samle inspiration til din makeover af dit køkken/ alrum.

Ét af de mest inspirerende steder er mediet Pinterest. Pinterest kan du tilgå via en app eller almindelig hjemmeside, og herunder kan du lave virtuelle opslagstavler ud fra emner, du selv vælger.

F.eks. kan du lave en opslagstavle, som du navngiver ”Makeover af køkken/alrum”. Hver gang du så finder et billede på Pinterest som du finder inspirerende, kan du gemme billedet i din virtuelle opslagstavle.

 

Udnyt pladsen og skab en arbejdsplads i dit køkken

I samme forbindelse kan du f.eks. finde billeder, hvor man i køkken/alrummet indsætter en kontorplads, hvor du med et lækkert bord og billige kontorstole kan få en hjemmearbejdsplads, hvor du f.eks. kan sidde og organisere dine opskrifter. Du kan også bruge pladsen til at skrive nye opskrifter, mens du sidder og slapper af i dine nye og ergonomiske kontorstole.

Muligheder er der derfor masser af, og det er bare med at komme ud og suge de mange gode indretningsidéer til dig.

Der findes også en masse interiør- og boligprofiler på Instagram, hvor du også altid kan finde de nyeste trends til dit køkken. Er du f.eks. i tvivl om hvilke kontorstole, som du vil indsætte i din makeover af køkkenet, kan du finde masser af bud på Instagram eller Pinterest.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums