Sådan gør du dig ordentlig klar til en erhvervsflytning

Det kan være svært sådan lige at skulle pakke hele sin virksomhed op og flytte den et andet sted hen. Det er ofte en noget glædelig ting, fordi det for eksempel kan være resultat af, at din virksomhed har fået større succes, og du dermed skal finde frem til et større sted for dig og din medarbejdere.

Samtidig er en erhvervsflytning en noget stressende affære, som hurtigt kan blive endnu værre, hvis den ikke håndteres rigtig. Derfor har vi her samlet en række gode råd til, hvordan du klarer din erhvervsflytning på en god og oplagt måde, så det hele bliver klaret på en god måde.

Forberedelse

Hvis du gerne vil have din erhvervsflytning til at foregå så smertefrit som muligt, så kræver det også en del forberedelse. Jo bedre forberedt du er jo nemmere bliver selve flytningen, fordi du allerede har forudsat alle de ting der kunne gå galt.

Med en god forberedelse på din flytning handler det dermed netop at tage sorgerne lidt på forskud og overveje, hvad det er der kunne gå galt under flytningen og finde planer og løsninger for dette. Når man klarer sin erhvervsflytning på den måde, er man bedre forberedt, når der uundgåeligt kommer til at gå et eller andet galt.

En god forberedelse til sin flytning handler også om, at man laver lange lister over alt det, som der skal pakkes ned og tages med samt hvad det er der skal købes nyt af. Saml gerne et helt hold af mennesker som er ansvarlige. Giv dem forskellige opgaver som de er ansvarlige for. På den måde kommer der en del mere styr på tingene, og du kan tænke mere over at holde selve overblikket for din erhvervsflytning.

Hyr et flyttefirma

En erhvervsflytning er ikke ligesom når en familie flytter til et nyt hus, eller når man flytter lejlighed. Selve de ting der transporteres under en erhvervsflytning kan ofte være meget sårbare ting og meget dyre ting. Det er derfor en god ide at hyre et flyttefirma, som rent faktisk har en erfaring med denne type flytning.

Det er hurtigt og nemt lige at spørge firmaet ad, når du ringer til dem, om de har nogen erfaring med erhvervsflytning. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, om det er et firma du gerne vil benytte eller ej.

Under en sådan flytning handler det om at gøre tingene så nemme og overskuelige for dig selv som muligt. Et dygtigt flyttefirma kan netop være med til at gøre tingene så nemme som muligt under en erhvervsflytning. Men det kan samtidig også være med til at gøre det langt sværere – så vælg dit firma med omhu.

Denne tekst blev sidst opdateret den 26. juni 2020 11:17

Martin Leo