Sådan laver du et hjemme-fitness

Hvis der er én ting der har været voksende under corona, så er det salget af træningsudstyr til hjemmet. Fitnesscentrene har været lukket ned over flere omgange, og i lange perioder. Derfor har det ikke været muligt at holde sine trænings-rutiner ved lige, og det har betydet at man enten måtte løbe sig en tur, eller at man skulle være kreativ derhjemme. 
Heldigvis er det relativt simpelt at bikse en træning på benene derhjemme, hvis blot man har lidt simpelt træningsudstyr, og måske lock-down har inspireret dig til at gå all-in på hjemme fitness? Der er i hvert fald tid at spare ift. transport til og fra fitness, og når du har alt hvad du skal bruge i hjemmet, så er sandsynligheden for at du ”kommer afsted” vel også større. 

Et squat-stativ kommer man langt med

Noget af det vigtigste du kan anskaffe dig når du sammensætter din hjemme-fitness, er et squat-stativ. Det kræver selvfølgelig at man har lidt plads, men med et sådant stativ og bænk, kan du træne rigtig mange muskelgrupper. Der er næsten ikke noget du ikke kan træne, men det begrænser dig alligevel ift. mere agile øvelser, eftersom de fleste øvelser man kan udføre i et squat-stativ, er meget stationære. Og derfor går vi nu videre til det næste stykke træningsudstyr. 

Kettlebells kan bruges til mange øvelser

Kettlebells er et af de redskaber der mest af alt sørger for at få flere muskelgrupper i gang på én gang. Når man bruger kettlebells i sin træning, er man nemlig nødsaget til at stramme coren op, og typisk benyttes kettlebells også af atleter af netop denne grund. 

Det er dog vigtigt at du sørger for et solid underlag, som ikke tager for meget skade når flytter vægtene rundt. Du kan finde meget mere udstyr udstyr på https://fitnesshelp.dk/

Start med lidt udstyr og udvid løbende

Træningsudstyr kan være dyrt, og derfor kan det være en fordel blot at starte ud med en mindre del af det, du reelt set drømmer om. Start f.eks. med et squat-stativ som nævnt ovenfor, og byg så på løbende når du har mere overskud i økonomien, eller du kan ovenikøbet ønske dig udstyr løbende. Det er også vigtigt at du har plads nok til at bevæge dig ordenligt rundt, og har du ikke det er det nok ikke en god idé at investere for mange penge i udstyr der alligevel ikke passer ordenligt ind. 

Picture of Mere

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums