Sådan skaber du mest opbevaringsplads i køkkenet

Sponsoreret

Står du med køkkendrømme og ønsker om at forvandle dit køkken til et funktionelt køkken, der både er pænt og funktionelt? Så har vi i denne artikel gode råd til dit nye køkken, og hvordan du skaber mest mulig opbevaringsplads.

Vi har alle gennem året fået samlet en masse køkkenudstyr og køkkentilbehør, og pludselig er pladsen i køkkenskabene blevet trang. Måske er det næsten helt uoverskueligt at åbne dine køkkenlåger, og hvor var det egentlig lige du lagde det gode rivejern, du fik af din moster til jul sidste år?

Står du sommetider i situationer som ovenstående, er det måske en indikation på, at det er tid til at få ryddet op i dit køkken – Så du kan indrette og opbevare dine ting på ny og på en bedre måde.

 

Første trin: Sorter i dit køkkenudstyr og dine køkkenting

Vores første råd er, at du skaber et overblik over dit nuværende køkken og køkkenindhold.

Derfor kan det være en rigtig god idé at tømme skabene og dermed få et overblik over, hvad du egentlig gemmer i skabene.

 Du skal alligevel også have tingene ud fra skabene, når du skal organisere dine køkkenting- og udstyr på ny.

Hvis du i stedet har besluttet at lave en større makeover eller renovering af dit køkken, har du muligvis brug for mere opbevaringsplads undervejs i processen, end du har hjemme. Hvis det er tilfældet, kan en rigtig god løsning være at leje en boks hos f.eks. Depothuset, hvor du kan opbevare alle dine ting sikkert, mens du skaber dit nye køkken. Der er priser og størrelser for enhver smag hos https://www.depothuset.dk/

Når du har tømt skabene, skal du derefter sortere dit udstyr efter, hvad du bruger. Hvis du ikke længere bruger en bestemt ting og heller ikke har udsigt til det, må du skille dig af med det. På den måde kan du skabe luft i dit nye køkken, og tingene står ikke i vejen.

 

Andet trin: Kig på andre

Næste trin i processen om at skabe et nyt og funktionelt køkken med god opbevaringsplads er, at du kigger på, hvilke smarte opbevaringsløsninger andre har i deres køkken. Du behøver nemlig ikke at opfinde den dybe tallerken selv, og kan i stedet finde de gode tips hos andre husstande. På Instagram og Pinterest kan du søge efter ”Køkkenopbevaring” eller ”Køkkenindretning”, og der vil strømme hundredvis af billeder, hvor du kan efterligne de løsninger der passer til dit nye køkken. IKEA har også en masse inspirationsbilleder på deres hjemmeside, hvor de udnytter deres produkter til en smart og funktionel køkkenindretning.

Herefter kan du selv springe ud i at skabe andres smarte indretningsløsninger til køkkenet i dit eget køkken, alt efter din smag og dine behov.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums