Sådan streamer du de bedste madprogrammer fra USA

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

I USA er de gode til mange ting – Blandt mange af dem står underholdning, at lave fantastisk mad og at lave fantastiske tv-shows. Og når de kommer i kombinationer med tv-mad og reality-tv – What’s not to like?

Hvis du er vild med at streame madprogrammer herhjemme og gerne sluger programmer som ”Den Store Bagedyst”, ”Masterchef” og ”Med kniven for struben”, skal du derfor i den grad prøve at søge et kig over mod madprogrammer over Atlanten, hvor der findes af væld af gode madprogrammer fra USA. Her er en masse drama, god inspiration og underholdning at hente.

Omgå spærringen på f.eks. Pirate Bay

F.eks. er der det populære amerikanske program Man V. Food, som befinder sig inden for den amerikanske mad-tv og reality-genre.

Derudover findes der også specialudgaver af programmet, der hedder Man Vs. Food Specials, der kombinerer mad og rejser, ligesom værten Adam Richman møder en masse kendte eller fans af tv-showet. Udover at rejse rundt efter madoplevelser, kaster de sig også ud i forskellige udfordringer inden for mad – f.eks. ligesom vi kender til herhjemme med Chili Klaus’ populære og virale videoer.

Et andet underholdende amerikanske tv-program om mad er det legendariske Hell’s Kitchen (U.S. version). Programmet er bl.a. produceret af Gordon Ramsay, og det går alt andet end stille for sig i de efterhånden 18 sæsoner af det amerikanske Hell’s Kitchen.

Her går bølgerne højt, når forskellige hold skal dyste og gennemføre forskellige udfordringer i Gordon Ramsays berømte og berygtede Hell’s Kitchen.

Ovenstående er blot eksempler på fantastiske amerikanske madprogrammer du kan streame, og der findes mange flere, der blot venter på at blive streamede.

Sommetider kan du opleve herhjemme, at det kan være svært at finde frem til de rette programmer, fordi de enten ikke er til at finde på danske sider eller adgangen til dem simpelthen er spærret.

Heldigvis er der her på Downloadcentral.dk hjælp at hente, hvis du oplever at f.eks. Pirate Bay er spærret.

 

Sådan kan du omgå spærringen af Pirate Bay

 

Selvom der kan findes ulovlige filer på Pirate Bay, kan der altså også være en masse gode tv-shows at finde på Pirate Bay, der faktisk er lovlige.

Derfor kan det være brugbart at vide, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at omgå spærringen af Pirate Bay.

Hertil er der bl.a. lidt forskellige metoder, alt efter om du bruger en Mac computer eller Windows, som vi derfor guider dig til, hvis du følger det førnævnte link.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums