Søde og lækre retter til når du er ved at gå sukkerkold

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

Det er ikke usædvanligt at vi til tider kan glemme at spise. Det er dog vigtigt at vi husker at gøre det, ellers kan vi ende med at løbe helt tør for energi og blive irriterede. Mad giver os energi nok til at klare vores hverdag, og hvis ikke vi får spist noget, så ender det først rigtig galt.

Vi bliver sat på prøve

Det kan selvfølgelig ske, at tiden til at spise bare ikke er der, og derfor får man måske ikke spist lige når man skal. Men alle de generelle og almindelige ting vi foretager os, kan pludselig synes mere besværlige og irriterende, også selvom de ikke er det. Vores tålmodighed er ikke hvad den har været, og vi bliver for alvor sat på prøve, hvis der går for lang tid uden nogen mad.

Irritation med smartphone

Skal du for eksempel opsætte Hotmail på din smartphone, så kan du, selv med en guide, opleve at det driller lidt. Det er muligvis ikke noget der driller mere end hvad alt andet normalt ville gøre, men uden mad vil du opleve enorm frustration over det. Frustrationen kan faktisk være så slem, at du ikke får løst problemet. Her kan det være en fordel at overveje, om dit blodsukker er lavt, og måske lave en af disse mange opskrifter: https://hurtigmums.dk/kageopskrifter-3/, som kan give dig noget sukker tilbage i kroppen.

Ændring i tilgang med mad i maven

Du vil blive næsten chokeret over, hvor meget forskel det vil have på din tilgang til tingene, når først du har fået noget mad i maven. Mad nogle gode kageopskrifter vil dit humør hurtigt løftes, og du vil igen kunne sidde og fokusere på tekniske problemer. Guiden til at opsætte Hotmail på din smartphone vil synes meget nemmere og letlæselig. Alt sammen fordi du har fået noget mad i maven, som din mave i den grad havde brug for. Det er vigtigt ikke at gå for længe uden mad, for det kan skabe en kæmpe irritation omkring ting, der slet ikke burde irritere så meget.

Hvad gør du, når du er gået sukkerkold?

Men hvad så når det er for sent, og du er gået sukkerkold? Her kan du læse https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sundhedsp/art5450023/Brevkasse-Er-det-for-sent-at-spise-sukker-n%C3%A5r-jeg-er-g%C3%A5et-sukkerkold om det er muligt at komme op i gear igen, efter du er gået sukkerkold. Det er vigtigt at vide hvad man skal gøre, når først man er gået sukkerkold, og måske også undersøge hvad man kan gøre, for at det ikke sker igen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE