Sov som prinsessen på ærten – uden ærten

Måske du drømmer bedst om din næste spændende salat på en boxmadras efter skræddersyede mål, eller også foretrækker du at have en springmadras til at lede dig på vej til den helt rigtige pastaret. Måske du er et dessertmenneske, der gerne vil toppe din søvnoplevelse med en topmadras, ja så er bedrenaetter.dk stedet at lede efter din næste seng.

Sengematch dig selv med det rigtige sengevalg

Det kan være lidt af en sengejungle at finde den rigtige seng til lige netop dit unikke søvnbehov, men hos Bedre Nætter tilbyder de et SengeMatch, der guider dig trin for trin igennem til det helt rigtige valg. Er det vigtigt for dig, at det er nemt og hurtigt at stige ud af sengen, så er en kontinentalseng måske det rette valg for dig. Hvis du gerne vil have speciallavet en boksmadras til dit soveværelse, så kan de også det. Men endnu bedre er det, at der med SengeMatch er mulighed for at finde frem til hvilken type madras, der vil understøtte dig bedst i din søvn. Med features som syv komfortpunkter, der giver dig specialiseret støtte natten igennem, er du frisk og veludhvilet til morgendagens gøremål.

Fuldend dit lækre måltid mad med en god nats søvn

Hos bedrenaetter.dk hjælper de dig med at finde sengen, der lader dig drømme sødt og salt hele natten. Der er alt fra prisvindende sovesofaer til luksuriøse kontinentalsenge. Her du også finde din næste dyne og pude. Hvis det er svært at vælge din næste seng, er det også muligt at bruge hjemmesidens chatfunktion, hvor man kan lade sig guide endnu mere specialiseret af Bedre Nætters dygtige medarbejdere. Alle senge og sovesofaer er designet, så de både yder komfort og passer ind i en stilbevidst indretning.

Hvis du for eksempel vil følge den smukke bouclé-trend, er der flere flotte valg blandt de ergonomisk designede sovesofaer, som alle har trykaflastende støtte. Flere af modellerne har også et smart opbevaringsrum, der gør det dobbeltfunktionelle møbel praktisk at bruge i en travl hverdag.

Vælg en seng, der passer helt unikt til både dig og din partner ved at udnytte de mange gode muligheder hos Bedre Nætter. Her kan man blandt andet specialbestille topmadrasser, så I begge to kan blive understøttet optimalt i jeres søvn. Hvis fastheden i madrassen alligevel ikke passer dit søvnbehov, er der mulighed for ombytning af madrassen hele 100 dage efter købet. På den måde kan du med ro i sindet bestille din nye seng og være sikker på, den passer til dig.

Picture of Redaktionen

Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums