Spis dig slank – sådan gør du!

Kender du også det med, at det kan være rigtig svært at tabe sig, selvom man brænder for det? Der er mange, der prøver at knække koden til, hvordan man bliver tyndere. Men det behøves faktisk slet ikke at være så kompliceret, og måske det er nemmere, end du tror, hvis du bare bliver lidt klogere på området. Her kan du læse mere om, hvordan du kan spise dig slank. Det lyder meget tiltalende, ikke sandt?

Man træner sig ikke slank

Mange tænker, at det handler rigtig meget om, hvor meget man bevæger sig, når man skal tabe sig. Det er klart, at man også forbrænder kalorier ved bevægelse, men hvis man gerne vil tabe sig, så handler det faktisk i langt højere grad om, hvad man putter ind i munden. Hvis man ikke spiser for mange kalorier og derfor ikke er i kalorieoverskud, så kommer man ikke til at tage på. Hvis man gerne vil tabe sig, så skal man sørge for at være i kalorieunderskud. Det er stadig en fordel at træne, og man kan f.eks. træne for at blive stærkere. Men man siger, at det handler 80% om den mad, man indtager, når man skal tabe sig.

Hvad skal man spise for at tabe sig?

Men hvad er det så, man skal spise, hvis man ønsker at tabe sig? Der er nogle ting, der sætter forbrændingen i gang, og det er de madvarer, du skal have fat i. Det er f.eks. godt at spise chili, og selvom det kan være svært i starten, så kan man træne sig selv i at blive bedre til stærk mad. Det er altså også en form for træning, man udfører, når man skal lære at spise det rette.

Vær opmærksom på dine kalorier

Men hvis man gerne vil tabe sig gennem kosten, så er der ingen regler for, hvad det faktisk er, man skal spise. Det er klart, at man kan få større mængder af mad, hvis man vælger fødevarer uden mange kalorier. Men du kan i princippet tabe dig ved at spise McD hver dag, hvis du stadig er i kalorieunderskud.

Træning er stadig en god del af at leve sundt

Det er vigtigt, at man huske at fokusere på det sunde aspekt og ikke bare, at man vil være tynd. Træning er sundt, og du kan få træningsudstyr til hjemmet til en god hjemmetræning.

Picture of Skriver

Skriver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums