Står du og mangler en ny seng?

Igennem hele vores liv bruger vi utallige af timer på at sove, og det vil sige, at vi bruger en stor del af vores liv i sengen. Søvn er utrolig vigtig for vores hverdag, humør og energi niveau. Det er derfor vigtigt at have en god søvn, som efterlever de krav, som du og din krop har. Dermed sikrer du dig også, at du har de grundlæggende behov opfyldt, for at få en god og energifyldt dag.

Hvilken størrelse og funktion kigger du efter ved en seng?

Der er mange forskellige størrelser, når det kommer til senge. Der findes danskproducerede elevationssenge i 180×200, samt elevationssenge i andre størrelser. Det kan være størrelser som 210×210, men elevationssenge findes også, selvom man vælger en mindre seng, som f.eks. senge i størrelsen 90×200. Hvis du vælger en elevationsseng, så giver det en mulighed for at sænke og hæve madrassen efter ens eget behov. Det kan være smart, hvis man sover flere sammen, at madrassen kan hæves og sænkes i begge sider. Så behøver man ikke at have det samme behov som ens sovemakker. Her er det rart selv at kunne vælge, hvordan man vil have sin seng.

Det gode ved en elevationssenge

Det smarte ved at vælge en elevationsseng er, at du kan sikre den bedste måde at lægge på for netop din krop. Det kan lade sig gøre, da du både kan hæve fodenden og hovedenden. Du kan også justere begge samtidig, så det skaber bedst mulig komfort for din krop. Dette kan både være, hvis du ligger i sengen inden nattens søvn og f.eks. læser eller ser fjernsyn, det kan også være en mulighed under søvnen, alt efter hvad du ønsker. Elevationssengene er nemme at justere, da de justeres med fjernbetjening. Dette kan både være via trådløs fjernbetjening eller med en app – alt efter hvilken seng man køber.

Picture of Redaktionen

Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums