Måske du er en af de heldige, som har en lang sommerferie, men som ikke skal ud at rejse. Måske alle i din omgangskreds skal på ferie (eller det føles i hvert fald sådan), og du ved simpelthen ikke, hvad du skal få tiden til at gå med. Du har endelig fri, og solen skinner, men alle dine venner er væk, og du sidder og misunder alle deres lækre feriebilleder på Instagram. Selvom du ikke skal ud at rejse, kan du sagtens få en god og oplevelsesrig sommer alligevel. Vi har samlet nogle gode ideer til, hvad du kan bruge din sommerferie på.

 

Nyd stilheden og slik sol på stranden

Selvom dine venner er rejst langt væk, kan du sagtens tage ud og lave ting alligevel. Selvom det gode vejr aldrig er garanteret i Danmark, er der næsten altid et par gode dage her og der, og på disse dage kan du pakke dit håndklæde og køre en tur på stranden. Tag evt. en god bog med, lidt musik og noget koldt at drikke, og så kan du sagtens få en hel dag til at gå med at ligge og sole dig.

 

Læs bøger og magasiner i massevis

I hverdagen har du sikkert ikke meget tid til at læse ”for sjov”, hvorfor du nu har den oplagte mulighed. Køb en god bog og nogle magasiner og lev dig ind i læsningen. Hvis du er fodboldfan, kan du med fordel læse en masse fodboldnyheder, og hvis du er interesseret i mode i stedet, så er der også masser at læse i den afdeling. Måske du er interesseret i madlavning og bagning, og så er det nu, du skal i gang med at eksperimentere. Der findes mange forskellige opskrifter på lækre kager, som du kan bage i løbet af sommeren, og der er dermed masser af ting, som du kan få tiden til at gå med.

Print Friendly, PDF & Email

x