Få jeres egne vandflasker med logo

Vand med logo er en velkendt metode for at skabe fokus på sit brand igennem de små ting såsom Vandflasker med logo.

At få sin virksomheds logo og budskab ud til så mange mennesker som muligt, er helt essentielt for at gøre god reklame. Der findes nogle produkter, der er helt klart bedre end andre til dette formål. Potentielle kunder og kunder, tænker lige på jer en ekstra gang, når de står med et produkt med jeres logo i hånden. Her kan du læse mere om, hvorfor det er så smart.  

Reklamer på et nyttigt produkt 

Det nytter jo ikke noget, at bare reklamere på hvad som helst. Jo større brugsværdi et produkt har for kunden eller en potentiel kunde, jo længere vil de stå med lige præcis din logo i hånden og indenfor synsrækkevidde. Der er flere typer produkter, der egner sig til god reklame. Der er for eksempel mange, der vælger at have bolcher med sin virksomheds logo eller kuglepenne. En anden god mulighed, der også er nyttig, er vandflasker med logo.  

Vand med logo er en god mulighed, for at få din logo ud til flere mennesker. Alle mennesker er afhængige af at drikke vand. Kildevand med logo gør din virksomhed synlig, og logovand er en smart måde at gøre det på. God reklame handler om at nå så mange mennesker som muligt, på en smart måde. Når du bestiller kildevand med eget logo, så sørger du for, at mange ser lige præcis din virksomheds visuelle identitet, på et smart produkt. Det er også værd at huske på, at mange mennesker genbruger vandflasker, og de kan derfor blive mindet om din logo igen og igen.  

Fokus på klimavenlighed  

Det er vigtigt at have fokus på klimavenlighed, når du skal formulere et produkt, der egner sig til at give til kunder. Det handler om at sende de helt rigtige signaler om din virksomhed, og fokus på bæredygtighed og kvalitet, er aldrig et dårligt signal at sende.  

Køb billigt vand (vandflaskerne fås med logo) til din virksomhed, og få kvalitetsvand fra Aqua d’Or, der kommer fra den jyske hede i Brande. Plastikken til flaskerne med reklamevand, er lavet af 100% genbrugsplast. Du kan få vandflasker med tryk i alle størrelser til din virksomhed, så du kan få dit budskab ud i verden og sende de helt rigtige signaler. Vi lever i en tid, der vi er blevet langt mere optaget af, hvor de produkter vi konsumerer, kommer fra. Derfor er det en god ide at investere i reklameprodukter, der har fokus på lige præcis dette.  

Når du bestiller logovand til din virksomhed, så sørger du for at understrege jeres visuelle identitet og få den ud til så mange mennesker som muligt. Det er også rart for dine medarbejdere at have kildevand med eget logo på arbejde. Vandflasker med logo har mange brugsområder, både for dig, som kommunikation for din virksomhed og for dine medarbejdere.  

Et produkt der har værdi for kunden  

Når man skal lave god reklame, så er det en god ide at tænke i produkter som man har brug for og som har god nytteværdi for den I skal kommunikere jeres gode navn og rygte ud til, enten om det er eksisterende eller potentielle kunder. Jo mere anvendelig et reklameprodukt er, jo længere bliver det ved hos forbrugeren, som kan få nytte af det også efter at produktet er tomt. Vandflasker med logo, er derfor det perfekte reklameprodukt for din virksomhed.  

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums