Callebaut chokolade – for succesfuld bagning

Elsker du at bage, og har du mod på at udvide din horisont? Så er Bagebixen lige det rette sted for dig.

Hos Bagebixen kan du finde alt, hvad du skal bruge inden for udstyr og ingredienser til bagning. Du kan gå på opdagelse i et bredt sortiment af springforme, kageringe, udstikkere, bageplader, bradepander, muffinforme og andet udstyr til bagning af de lækreste kager. Det hele selvfølgelig i top kvalitet, så dit bagværk kan blive helt perfekt!

Bag lækkert brød med hjælp fra Bagebixen

Er du mere til brødbagning, har Bagebixen også alt hvad du skal bruge til dette formål. Uanset om du foretrækker at bage dit brød helt fra bunden, eller om du gerne benytter diverse færdigblandinger, kan du finde hvad du søger hos Bagebixen.

Du kan købe brødforme i alle tænkelige materialer – stål, silicone, træ eller non-stick – og du finder selvfølgelig udelukkende de bedste ingredienser til bagning af brød. Blandt andet kan du bestille mel i mange forskellige varianter så som for eksempel Manitoba hvedemel, italiensk Tipo 00 hvedemel, speltmel, rugmel, grahamsmel, Durum hvedemel og selvfølgelig den berømte Ølands hvedemel, som giver det lækre surdejsbrød sin særlige krumme.

Sæt trumf på din kagebagning med Callebaut chokolade

Du har muligvis hørt om Callebaut chokolade hvis du følger med i Den Store Bagedyst – for her bruges det belgiske kvalitets brand flittigt. Callebaut har igennem mere end hundrede år produceret chokolade særligt tiltænkt fremstilling af bagværk, og kan stolt præsentere en perlerække af lækre chokolade produkter til netop dette formål.

Det fine ved Callebaut chokolade er, at chokoladen både er velsmagende og nem at arbejde med. Chokoladen smelter nemt uden at blive grynet, og bevarer sin fine velsmag igennem hele processen.

Du finder Callebaut chokolade i alle de gængse chokolade varianter så som mørk, lys, hvid og ruby, lige som Callebaut chokolade fås i flere forskellige pakninger og typer. Du kan vælge imellem et bredt udvalg, lige fra rå chokolade til smeltning og topping, til luksuschokolade og fyldt chokolade samt andre chokolade produkter.

Tjek for eksempel Callebaut kakaosmør Drops, som er lavet af 100% ren kakaosmør, og som egner sig perfekt til høje temperaturer. Du kan også prøve det innovative produkt Mycryo Tempereringspulver, som ed tilføjelse til smeltet chokolade tilfører de nødvendige stabile krystaller der skal til for at skabe tempereret chokolade, og samtidig giver din chokolade mere glans og et hårdere knæk.

Klik ind og se det store udvalg af Callebaut chokolade på Bagebixen.dk

Mohammad K

Mohammad K

grydesteg
HurtigMums Opskrifter

Grydesteg

En grydesteg er en steg stegt i gryde. Almindeligvis på komfuret, men du kan selvfølgelig også efter bruning sætte gryden i ovnen, hvis du har

Læs mere »
gazpacho
HurtigMums Opskrifter

Gazpacho

Gazpacho – Der skal nok være nogen, der mener, at suppe skal være varm og ikke egner sig til sommerspise. Jeg er ikke enig! Gazpacho

Læs mere »
jordskokkesuppe
HurtigMums Opskrifter

Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe – Har du aldrig smagt jordskokker, så har du noget til gode. Det er svært at forklare hvordan jordskokker smager – ja godt, men

Læs mere »
Cookie indstillinger
ANNONCE