Caspars Aalborg med vind i sejlene med sund takeaway

Danskerne er vilde med takeaway. Det kan redde en travl dag, hvor tiden hverken har været til at købe ind eller lave mad.

Desværre tror mange, at de er begrænset til at bestille en pizza fra det nærliggende pizzeria. Det er dog slet ikke tilfældet. Faktisk er der talrige muligheder for at bestille sund takeaway.

Et rigtig godt eksempel på dette, er Caspars i Aalborg, der har et stort menukort, der er fyldt med sunde retter. Den primære del af menukortet består af poke-, noodle og salad bowls, men de tilbyder også andre retter.

Hos Caspars har de stor succes med deres takeaway, hvilket især skyldes, at flere har fået øjnene op for, at sund takeaway faktisk ikke er en utopisk drøm.

Deres store fokus på at lave lækker, nem og sund mad, har givet dem vind i sejlene blandt Aalborgs indbyggere. Det går nemlig mindst lige så stærkt som at bestille en pizza, men det er markant sundere og mere nærende.

Vil ændre folks syn på fastfood

Hos Caspars i Aalborg ønsker de ikke blot at gøre deres kunder glade og mætte. De har nemlig også en klar mission om at ændre, hvad folk ser som fastfood.

I dag tænker de fleste i retning af pizza eller burger, hvis ordet fastfood nævnes. Faktum er dog, at det slet ikke er det eneste, som ordet dækker over. Og det er netop det, som Caspars har sat sig for at vise.

Ved blandt andet at lave lækre poke-, noodle og salad bowls, vil Caspars dermed ændre begrebet fastfood fra at være usund mad, der kun mætter i kort tid, til at dække over mad, der er sundt, af høj kvalitet og fuld af næringsstoffer.

Da fastfood i mange år har været et begreb, der nærmest er synonym med usund og fedtfyldt mad, er det noget af en mission, de har sat sig for.

Caspars har dog stor succes med det, da rigtig mange af deres kunder vælger deres takeaway-løsning. Maden kan man bestille på bl.a. Wolt eller Just Eat, og få leveret lige til døren.

Varieret menukort med noget for enhver smag

Caspars i Aalborg har ikke blot fokus på at lave sund og nærende mad, der egner sig godt til takeaway. De har også fokus på at have alsidigt og varieret menukort, der byder på noget for enhver smag.

Derfor skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt deres menukort indeholder noget for dig. Det er endda gældende, uanset om du er vegetar eller kødelsker.

Menukortet er meget varieret i sig selv, men du har også selv mulighed for at tilpasse de mange retter. Har du fundet en spændende ret, som du selv vil tilføje et lille pift til, er der derfor rig mulighed for at gøre dette.

Har du et ønske om at se nærmere på, om Caspars har noget for dig? I så fald bør du klikke her, hvor du kan læse en kende mere om, hvad deres menukort har at byde på.

Picture of Mere

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums