Sponsoreret

One-pot pastaretter er blevet enormt populære, og det er der flere årsager til. De mest oplagte årsager er, at one-pot pasta er nemt, hurtigt og enormt velsmagende.

Du kan blot hælde alt i gryden og lade det simre, mens du sidder roligt og kan tale med din familie om dagens dont.

Derudover kan one-pot pastaretter være med til at bekæmpe madspild. I one-pot pasta bestemmer du nemlig selv ingredienserne.

Derfor er en one-pot pastaret en oplagt spise at sætte på aftenens menu, hvis dine grøntsager begynder at se trætte ud og du skal have tømt din grøntsagsskuffe.

De enkelte ingredienser kan gøre en stor forskel for den samlede ret, og du kan nemt pippe retten op.

Det vigtigste er, at du har en base af pasta, hakkede tomater, grøntsagsbouillion, løg, hvidløg og olivenolie.

Dertil kan du tilsætte de krydderier, du holder aller mest af – ligesom du kan tilføje evt. chorizo, bacon eller oksekød. Det er kun fantasien og smagsløgene, der sætter grænserne.

Men det allerbedste tip til at lave en vidunderlig one-pot pasta er rødvin! Og særligt en mørk og kraftig rødvin, kan få din one-pot pasta til at smage himmelsk. Et bud på en populær rødvin til formålet kunne være Zinfandel-druen. Den er fyldig og intens, og egner sig derfor godt til at peppe din pastaret op.

Tilføj et par rigtig gode sjatter til retten.

Ønsker du at give dig i kast med den populære drue, kan du finde den på Zinfandel shop og bestille den hjem, så du altid har lidt på lager til travle hverdagsaftener med one-pot pasta, vin og gode stunder.

Print Friendly, PDF & Email

x