Den helt rigtige menu til daten 

Det kan virke som en stor beslutning at skulle lave mad til flirten – måske endda en kommende kæreste – for første gang. Her får du derfor et par idéer til, hvad menuen kunne stå på.

Den ’store’ menu

Er det første gang, du skal lave mad til din date, og har du tidligere pralet med dine store kundskaber i et køkken? Så er det nu, du må leve op til praleriet – ingen vej udenom. Dog er det vigtigt, at du ikke kaster dig ud i syv vidunderlige retter og dernæst brænder halvdelen på. Mindre kan gøre det. Faktisk virker to som rigeligt, og en god idé kunne derfor være, at lave desserten, eksempelvis en tiramisu, dagen før. Så har du god tid til at kredse om hovedretten på den store aften. Det kunne eksempelvis være en lækker bøf og sprød salat, hvis I er til den slags.

Den simple og sofistikerede

Måske er to retter for meget, eller bøf er bare ikke din stil. Så kunne du jo overveje sushi. Det er slet ikke så svært, som man kunne tro – det er blot det blændende slutresultat, der snyder. Du skal ikke engang have gang i ovnen, og du behøver i virkeligheden kun ganske få ingredienser. Samtidig med disse fordele kan du være næsten helt sikker på, at hjemmelavet sushi vil imponere din date – med mindre selvfølgelig lige, at din date er vegetar

I så fald er det heldigt, at man sagtens kan lave lækker og velsmagende vegetarsushi. Det er tilmed meget billigere. Du har sikkert allerede købt avokadoen, og så er det bare med at få fyret op for nogle friturestegte svampe eller lignende. Der er mange muligheder for variation, og det er nu du har muligheden for at imponere din date med din store kreativitet og snilde.

Styr på detaljerne

Når først du har flottet dig med maden, kan du lige så godt få detaljerne i orden også. Måske var det nu, du skulle finde det fine bestik frem fra skuffen, købe den nye trøje, du længe har drømt om, eller stikke et smut forbi frisøren. Herudover er det bare med at krydse fingre for, at maden smager som tiltænkt, og at snakken går. Inspiration til, hvad man eventuelt kunne lave efter middagen, kan du finde på Erotiko.

Picture of Mere

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums