Derfor er det vigtigt med en sund og nærende frokost på arbejdspladsen

Annonce:

For at dine medarbejdere trives aller bedst på deres arbejdsplads skal der opfyldes nogle forskellige faktorer. Der skal være ordentlige toilet forhold, gode kontor stole og et godt arbejds miljø. En af de få ting der oftest bliver overset, er en lækker frokost ordning. Dette vil skabe et godt social liv på arbejdspladsen.

Ud over at hjælpe på det sociale er det bevidst, at folk arbejder bedre når de får lækker frokost. Det motiverer dine medarbejdere, og fjerner presset om morgenen i forhold til mad pakker. Derudover er der ikke specielt mange mennesker der bliver motiveret af en leverpostejmad. Med en frokost ordning ville i have mange forskellige muligheder i forhold til variation.

Frokost er et vigtigt element i løbet af arbejdsdagen. Hvis man som virksomhed ønsker ansatte, der er motiveret og engageret hele dagen, er det vigtigt at give dem en pause, hvor de kan tanke op på energi og socialisere med kollegaerne. Frokost er derfor afgørende for arbejdsindsatsen. En undersøgelse viser at blandt 20.000 ansatte føler en fjerdedel sig langt mere produktive i løbet af dagen, når de har spist en sund og næringsrig frokost.

Selve maden

Med en frokostordning vil i oftest kunne vælge et tema for jeres frokoster. Dette kan både være baseret på prs, allergier og mad ønsker. Hvis der kun er en enkel person der kan lide fisk, så vil man nok helst undgå dage med fisk. Derudover kan man nemt bestille ekstra vegetarmad og lign. 

Man vil oftest få en fiskeret, en varm ret, en grov- og en grøn salat, 2 slags pålæg samt hjemmebagt rugbrød og grovbrød samt dressing og smør. Dette vil sørge for en varieret frokost der gør frokostpausen til en social og lækker begivenhed. Vi håber du vil vælge at anskaffe dg en lækker frokost ordning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x