Disse retter er perfekte til en date-night

En date-night er en perfekt måde at nyde et hyggeligt øjeblik sammen med din partner eller mulig partner. Det behøver ikke være kompliceret, men det skal helt sikkert være lækkert og romantisk. Derfor er der her samlet nogle retter, som du kan bruge til at tage dating til det næste niveau.

Hyggelig menu med tapas- og småretter

Tapas og småretter er perfekte til at dele med din date, da det giver jer mulighed for at prøve flere forskellige retter. Det kan være en god måde at lære hinanden bedre at kende på, da man kan sidde længe om bordet og snakke. Tapas og småretter er ofte lette retter, som ikke tager lang tid at lave – så man har mere tid sammen. Nogle eksempler på tapas- og småretter kunne være bruschetta med tomat og basilikum, olivenstænger med fetaost, spanske tortillaer, marinaderede champignon i olivenolie, grillede grøntsager med hvidløgsdressing eller ristede mandler. Disse retter kan serveres som snacks eller som et helt måltid – alt afhængig af hvor meget I har lyst til at spise.

Spaghetti carbonara er en sikker vinder

Spaghetti carbonara er en klassisk italiensk ret, som er perfekt til en date. Det er nemt at lave og smager fantastisk. Det består af spaghetti, bacon, æg og ost – hvilket giver en dejlig cremet konsistens. Carbonaraen kan serveres med lidt friskrevet parmesanost på toppen for ekstra smag. Dette er den perfekte ret til to personer, da det ikke tager lang tid at lave og det er en ret de fleste elsker. Man kan endda servere det med lidt friske urter som persille eller basilikum på toppen for at give det et ekstra touch af farve og smag.

Lækre desserter til en god afslutning

En god afslutning på en date er ofte noget sødt og lækkert. Derfor kan det være en god idé at servere en lækker dessert til slut. Det kan eksempelvis være et stykke tærte med friske bær, som man har pyntet med lidt flormelis og krymmel. Eller måske er det mere din stil at servere et stykke hjemmelavet brownie med vaniljeis og chokoladesauce? Uanset hvad du vælger, så vil det helt sikkert give et godt indtryk på din date. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du overveje at servere desserter i små glas eller skåle – dette giver et flot udtryk og viser, at du har lagt tid og kræfter i madlavningen. Du kan med fordel lave desserten dagen før, så de er klar på forhånd.

Forhåbentlig har du fået inspiration til din næste romantiske date-night. Tag din partner i hånden, tænd nogle stearinlys og forkæl jeres smagsløg med disse lækre retter.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums