Disse retter skal du prøve til sommer!

9. maj 2019 22:08

Sponsoreret indlæg.

Drømmer du allerede nu om sommer og sol, og at sidde udenfor og nyde din aftensmad? Så er ventetiden ikke særlig lang endnu. Sommeren er nemlig lige om hjørnet, og det samme er al den lækre sommer- og grillmad, som du kan sidde udenfor og nyde. Med dette bringer også en masse forskellige sommerretter, som er yderst lækre at nyde. Her er inspiration til hvilke retter, du skal nyde udenfor til sommer.

Nyd en masse forskellige salater

Om sommeren er der rig mulighed for, at du kan nyde en masse lækre grøntsager og frugter, så hvorfor ikke udnytte disse og lave en lækker sommersalat! Hvis du mangler inspiration til, hvilke ingredienser du skal putte i din sommersalat, så kan du læse mere om dette. Dog kan du også være kreativ, og selv mikse din egen salat, ud fra hvilke frugter og grøntsager du kan bruge. Om sommeren er det ofte lækkert at putte jordbær, melon eller radisser i sin salat.

Æggesandwich

En nem og lækker ide til din frokost til sommer er en æggesandwich. Det er utroligt simpelt at lave, kræver kun ganske få ingredienser og kan både nydes derhjemme eller på tur. Derudover er det dejligt med lette og simple retter til sommer, og en æggesandwich hører helt sikkert indunder den kategori. Leder du efter de rette haveborde at sidde rundt om til sommer, så kan du tjekke dette ud hos Mandalay.dk. Så kan du sidde og nyde dine sommerretter med lækre havemøbler. Hvis du mere er til at tage din mad med, så kan alle disse retter og nydes til en omgang picnic.

Forskellige kødspyd med fyld

En anden lækker ting du kan lave til sommer, er forskellige kødspyd med forskelligt fyld på. Dette kunne blandt andet være kyllingestykker med tomater og champion, men her er det kun kreativiteten der sætter grænsen.

Martin Leo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*