Elsker du at eksperimentere i køkkenet?

Sponsoreret.

Du elsker at lave mad. Du elsker at eksperimentere med nye råvarer, nye metoder, nye køkkener. Men du sidder lidt fast. Du ender – ligesom alle andre – med at lave de samme ti retter i hverdagen. Det er nemt. Det er hurtigt. Men du gad godt have tid og overskud til at eksperimentere mere i hverdagen, frem for kun ved særlige lejligheder. Men hvis du indretter dit liv efter det, kan du godt få tid og inspiration til at lege i køkkenet i hverdagen.

Madkasser

Overvej at bestille dine råvarer fra en leveringsservice. Få varerne leveret til døren og glem alt om at bruge tid på at købe ind. Der er en del af disse services efterhånden, så du vil med sikkerhed også kunne finde en service, der passer dig.

Bakke op

Dediker et par timer hver weekend på at bakke dine råvarer op. Hav en masse ensartede beholdere, som kan stables, så du kan udnytte pladsen i dit køleskab optimalt. Og forbered så dine råvarer. Det er sådan det gøres i professionelle køkkener. Dette gør, at du får nedbragt den tid du skal bruge på forberedelserne i hverdagen. Derved kan du bruge din energi på at eksperimentere med smage, sammensætninger osv.

Det rette udstyr

Det rette udstyr i det rette køkken kan du også nemmere udfolde din kreativitet. Se dig omkring. Har du alt hvad du behøver?

En ekstra ovn, en foodprocessor, en Kitchenaid, en støbejernspande og en kobbergryde er efterhånden et must i et moderne køkken. Men en sous vide kan virkelig ændre din madlavning. Perfekt tilberedte bøffer, saftig kylling, gris og fisk, lækre, møre grøntsager. Sous vide løfter din madlavning, uden at du får sved på panden.

Men alt sådan noget koster penge. Brug MoneyArcher Danmark til at sammenligne lån online og lån penge hurtigt til at udstyre dit drømmekøkken med alle de gadgets du ønsker.

Martin Leo