En dag i København

Sommeren nærmer sig, og hvad er mere oplagt end at besøge vores skønne hovedstad, København. Vores gamle købstad, der hver sommer emmer af god stemning, godt humør og masser af mennesker er perfekt, hvis du trænger til en dag fyldt med gode oplevelser og god mad til at mætte de sultne maver.

Start tidligt

Start dagen tidligt, så du kan opleve byen vågne. Stemningen i København, når folk endnu ikke er kommet ud på gaden er magisk. En ro hersker over byen og skaber en unik følelse og stemning. Du kan evt. tage en to-go kaffe med dig og sætte dig ved Kongens Nytorv eller på Højbro Plads og følge med i at byens puls stille og roligt vækkes til live. En anden fordel er, at mange ofte besøger København hen ad formiddagen. Vil du have butikkerne for dig selv – og inden du skal have frokost i København, kan du derfor med fordel stå klar kl. 10, når de mange døre til Københavns fine butikker åbnes.

Frokost i København

Efter et par timers shopping på Strøget, i Magasin og måske i de små fine butikker, der ligger på de mange hyggelige sidegader til Strøget, melder sulten med stor sandsynlighed sin ankomst. Noget der i den grad er råd for, når du befinder dig i København.

København byder nemlig på et væld af forskellige frokostmuligheder, og du kan derfor med sikkerhed også finde en frokost i København, der har noget for din smag. Hvad end du er til smørrebrød, sandwich, salat, burger eller noget helt femte, kan du med garanti finde en frokost i København, der er lige efter dit hoved.

Er du på jagt efter en vellavet og klassiske frokost i København er Cafe Gammeltorv er godt bud. Her får du serveret smørrebrød efter alle kunstens regler. På deres menukort finder du alle de gode gamle klassikere, der kan tilfredsstille enhver person, sulten efter delikat forkost. Derudover har Cafe Gammeltorv et yderst velassorteret snapsekort med over 35 snapse, så du bør heller ikke være bekymret for at gå tørstig fra bords efter en frokost i København.

Når du har nydt din frokost i København, måske i Cafe Gammeltorvs hyggelige lokaler lige ved Gammeltorv og Nytorv, kan du fortsætte din dag med en tur i Tivoli. Den ikoniske have, der på mange måder emmer af København er helt særlig. Noget de fleste nok kan blive enige om, hvad enten de er store eller små. Gå en tur og gå på opdagelse i den fine have, der altid står snorlige.

Hvil benene og tag en slapper efter en god frokost i København

En lang dag i København kan være hårdt job for benene. Derfor kan du med fordel udnytte en af Københavns fine parker til at slå benene op og tage en velfortjent pause – noget der også kan være tiltrængt efter en god frokost i København. Besøg eksempelvis Ørstedsparken, der ligger blot et stenkast fra Nørreport Station, og som med sine hyggelige grønne arealer og store sø er et perfekt spot at afslutte en dejlig dag i København ved.

København er skøn – så kom til byen og vær’ turist i din egen hovedstad.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums