Flere og flere danskere spiser vegetarisk

Ifølge en undersøgelse foretaget i 2021 i samarbejde mellem Dansk Vegetarisk Forening og Coop Analyse, lever 3,1 % af danskerne vegetarisk. I 2017 hed tallet 1,8 %, og i 2010 var tallet så lavt at det ikke kunne måles statistisk.

Det vil sige at der er flere og flere danskere, der vælger at spise vegetarisk.

Dette kan på visse arbejdspladser skabe udfordringer med hensyn til at kunne tilbyde en frokostordning, der tilgodeser denne tendens, og indeholder lige så lækre vegetariske alternativer til dem, der foretrækker kød.

Lad Frokostordninger.dk hjælpe med at finde en god vegetarisk frokostordning

Opgaven med at finde en udbyder af en frokostordning, der lever op til alle medarbejderes krav og ønsker fx om vegetarisk mad, der består af mere end blot garnituren til kødretterne, kan være endog meget vanskelig og særdeles tidskrævende.

En god og tidsbesparende løsning kan være at lade en virksomhed såsom Frokostordninger.dk stå for at finde en frokostløsning, der formår at gøre medarbejderne glade og tilfredse, om det så gælder vegetarerne, vaganerne, eller fx dem med diverse allergier.

Frokostordninger.dk tilbyder frokostordninger i København, Nordsjælland og Århus.

Simpelt koncept

Frokostordninger,dk har igennem årene perfektioneret deres koncept, som er ganske enkelt. Det fungerer på den måde at man kommer med sine ønsker til, hvordan virksomhedens frokostordning skal sættes sammen. Det vil sige om den skal være vegetarisk, vegansk og så videre.

Når Frokostordninger.dk har fået denne information, finder de tre forskellige udbydere, som de præsenterer for virksomheden helt gratis og uforpligtende, og som man så kan vælge imellem. Man behøver altså ikke at sige ja tak til nogle af tilbuddene, hvis man mod forventning ikke synes at de ikke lever op til de krav og ønsker, man havde.

På denne måde, er man fri for at skulle tage kontakt til flere forskellige udbydere af frokostordninger og selv indhente tilbud – det gør at man sparer en masse tid, som man i stedet kan bruge på ting, der resulterer i omsætning for virksomheden. Med over 13 års erfaring på området, kan Frokostordninger.dk i dag kalde sig eksperter i at finde frem til den bedste og mest passende frokostordning for en virksomhed.

Picture of GN Uret

GN Uret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums