Fyld din sommer med gode Asiatiske smagsoplevelser

En af de bedste ting ved sommeren er, at man får tid til at gøre ting, som man har lyst til. Hvis du er madelsker, så kan det være, at du leder efter ny inspiration til, hvilken slags mad du skal prøve denne sommer. Lige meget om du planlægger at tage til udlandet, eller du bliver i Danmark, kan du nemt få masser af gode madoplevelser.

Brug sommeren på at udforske udlandets madperler eller få et kendskab til nogle af Danmarks bedste spisesteder. Du kan selvfølgelig også prøve at lave nogle nye retter selv. Find for eksempel byens bedste Indiske restaurant, og prøv et smagfuldt verdenskøkken.

Lær det nordindiske køkken at kende

Asiens køkkener tilbyder ekstremt stor variation. Dette skal forstås på den måde, at de Asiatiske lande hver især er kendte for masser af lækre retter, men også fordi alle retterne er så forskellige. Foretag dig en søgning på nettet, og find eventuelt frem til byens bedste indiske restaurant.

Tag eksempelvis til København, og spis på byens bedste indiske restaurant. Det indiske køkken er kendt for cremede curryretter, naan, dhal og meget andet. Der er mange forskelle på nordindisk mad og sydindisk mad. Find forskellige indiske restauranter, så du kan smage forskel på de forskellige regioners retter.

Det nordindiske køkken er kendt for lækre, og ofte cremede og kødfulde retter. Her finder man ofte mange forskellige slags curry, ofte med yoghurt som tilbehør. Der findes mange gode indiske restauranter i Danmark, hvor du enten kan få din mad som takeaway, eller spise inde. Gå på opdagelse i København, og find byens bedste indiske restaurant. Der er stor chance for, at du bliver inspireret til at lave nogle af retterne derhjemme.

Eksperimenter med det sydindiske køkken

Det sydindiske køkkens største forskel fra det nordindiske køkken er, at man i syden bruger meget mindre kød og dyreprodukter. Denne madtradition er nemlig hovedsageligt vegetarisk og stadig utroligt spændende og smagfuld. Find en god indisk restaurant i din by, så du kan smage nogle af de sydindiske retter. Denne madtradition er perfekt, hvis du er vegetar eller trænger til at spise noget andet end kød.

Både Sydindiens og Nordindiens køkken tilbyder lækre og smagfulde retter, som er perfekte om sommeren. Hvis du bor nær København, så tag forbi byens bedste indiske restaurant, og bliv inspireret til at lave nye retter derhjemme.

Lav Vietnamesiske retter derhjemme med enkle råvarer

Prøv også autentiske vietnamesiske retter. Der findes en række gode Vietnamesiske restauranter i Danmark, men du kan også nemt lave nogle af retterne selv. Maden fra Vietnam består ofte af enkle og let tilgængelige råvarer, og der anvendes ofte mange grøntsager. Prøv at lave din egen Pho nudelsuppe, som er en lækker ret at nyde på en kølig sommeraften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
x