Kom håret i grillen?

Sponsoreret indhold

Om du er professionel kok eller blot hygger dig med madlavning i fritiden, så har du måske lagt mærke til, hvad timer i køkkenet med røg, os, sprut, spræt og fedt kan gøre ved håret. Måske har du endda været så uheldig at få brændt dele af det af ved grilning eller lignende.

Det er selvfølgelig hovedsageligt et problem for personer med langt hår og amatører, da professionelle opererer efter en række sikkerhedsregler og vel nok altid med håret dækket til.

Skulle uheldet være ude, så kan det være en god frisør kan rette op på det, eller produkter, som cold fusion hair extensions.

Overvej dog den præventive vej, som de professionelle og benyt dig af en kokkehat, hårnet el.l. Specielt når du skal servere for andre eller operere i mere krævende miljø, som kunne indbefatte friture, grill, bål og retter, hvor der flamberes, så som chateaubriand.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums