Nem og hurtig mad når du ikke har tiden

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

Når vi er meget optaget af noget, så kan vi indimellem godt glemme at få spist og gjort andet, som er vigtigt for os og vores krop. Mange står af, når de først tænker at de skal i gang med at lave den helt store buffet til aftensmad, men der findes måder hvorpå du kan lave god mad hurtigt og nemt.

Derfor er det vigtigt at vi spiser

Download.dk har 1000 forskellige gratis spil, som du kan spille ligeså tosset du ønsker. Mange af os kender godt følelsen af at have fundet det helt rette spil, og at man kan bruge hvad der føles som timevis på det. Når vi er optagede af noget, så er det vigtigt at vi ikke glemmer alt omkring os. Det er nemt at lukke sig inde i sin egen lille boble når man spiller et spil, og fuldstændig glemme omverdenen. Men selvom man gerne vil spille spillet, så er det stadigvæk vigtigt, at man får noget mad i maven.

Kvikretter, til dig der søger nemme og gode løsninger

Der findes mange forskellige typer mad, og bare fordi det er vigtigt at du får noget mad i maven, så betyder det ikke at du skal stå og lave det helt vilde i køkkenet. Faktisk kan du spare besværet og tiden, og blot lave det vi kalder ”kvikretter”, som er hurtige og lækre retter, som du nemt kan lave. Du kan få masser inspiration lige her: https://hurtigmums.dk/kvikretter/. Med disse retter er de klar på ingen tid, og du kan fortsætte med at spille dit spil helt som før.

Husk jern!

Det er især vigtigt for kroppen at blive holdt i gang med noget mad, hvis du sidder ned i længere tid. Når vi ikke får bevæget os, så har kroppen nemmere ved pludselig at blive træt og sløv. Især hvis du spiller et spil kan det være frustrerende, og derfor skal du stærkt overveje om du ikke lige skal spise noget, inden du går i gang, og sørge for at du har mad til rådighed undervejs. Jern i kroppen er også vigtigt, og du kan læse mere om det her: https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/art5439483/Guide-Husk-dit-jern hvis du ønsker en bredere viden om, hvad der ville være godt for dig at spise.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums