Sådan holder du et brag af en nytårsfest

Dette indhold er sponsoreret

Der er ikke nogen tvivl om, hvilken fest der er årets fest. Denne fest er kendt af alle som nytårsfesten, og det er med god grund, at det årets højdepunkt. Nytårsfesten er nemlig spækket med faste traditioner, som Dronningens nytårstale, champagne i massevis og fyrværkeri, der får himlen til at lyse op som aldrig før.  Det allerbedste ved nytår er dog, at du får lov til at hoppe ind i det nye år sammen med dem, du har kær. Er det blevet din tur til at holde dette års nytårsfest og mangler inspiration til festen, så er du havnet det rigtige sted. Her kan du finde inspiration til, hvordan du får en fest, dine gæster sent vil glemme.

Få styr på nytårsmenuen

En nytårsfesten er årets sidste aften og der er derfor høje forventninger til menuen. Maden skal være delikat og nem. En nytårsmenu består hovedsagelig af en forret, hovedret efterfulgt af en udsøgt dessert. Det kan dog tage tid at sammensætte den perfekte nytårsmenu, uden at du kommer til at stå flere timer i køkkenet. Det er derfor en fordel at bestille din nytårsmenu ud af huset. Her kan du udvælge din forret, hovedret og dessert, som bliver leveret til din dør. Din nytårsmenu kan bestå af alt fra fisk til en god rød bøf. Med catering mad til fest kan du nu have fokus på bordopdækningen og dine gæster, uden at du skal rende frem og tilbage i køkkenet. Husk for guds skyld ikke kransekagen og den boblende champagne til det nye år. 

Underholdningen, der sætter gang i dine gæster

Årets sidste aften er en aften, vi altid vil kigge tilbage på. Hvis du gerne vil undgå, at aftenen bliver lang og kedelig, er det en god ide at have forberedt underholdning, som får gang i dine gæster. Vil du gerne have underholdning, der får dine gæster til at interagere med hinanden, samt kan vare til sent ud på natten, så er en klassiker “udfordring-legen”. Denne underholdning går ud på, at du gemmer små sedler med udfordringer under dine gæsters tallerkner. Det kan være udfordringer som “hold en nytårstale” til “gem din sidemands bestik”. Den er specielt god, hvis dine gæster ikke kender hinanden så godt, da den får dem til at interagere med hinanden. Du går heller aldrig galt i byen med en god gammeldags quiz, som kan handle om alt fra året der gik til pinlige historier om dine gæster. 

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums