Sådan klarer du firmafrokosten

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

Hvis du også er på udkig efter en frokostordning i Odense for dit firma, er du kommet til det rette sted. Der er mange fordele ved at vælge en frokostordning, og vi har fundet den perfekte udbyder til lige netop dit firma.

 

Fordele ved frokostordninger

En frokostordning for din virksomhed betyder, at du ikke selv skal sørge for deres frokost. Du finder i stedet en leverandør, som klarer det meste af arbejdet. Oftest skal du bare selv tage stilling til, hvilken slags mad der skal leveres og hvor meget. Mængden bliver ofte målt i kuverter. Det er altså en utrolig nem måde at klare frokosten på, og man skal ikke selv ligge en masse kræfter i det. I stedet bliver det praktisk klaret for en, og man kan fokusere på andre vigtige opgaver.

Det er billigt. Langt de fleste frokostordninger er meget billige – afhængig af hvilken type mad, som man bestiller selvfølgelig. Jo mere mad man bestiller, jo billigere vil man ofte se, at det bliver. Derudover er der et fuldt fradrag på momsbeløbet, så længe at man bestiller fra en ekstern leverandør. Der er desuden flere skatteregler, som man bør sætte sig ind i, da man potentielt kan spare en del penge.

Maden er god. Eftersom maden ofte kommer fra ordentlige køkkener, vil man også opleve, at der bliver kræset mere om den. Man modtager altså ikke halvkogte kartofler eller et slattent kyllingelår. Ved en frokost ordning i Odense er maden være lækker og lavet af ordentlige råvarer – hvis det ikke er tilfældet skal man hive fat i leverandøren.

 

Frokost.dk – en frokostordning i Odense

Hvis du efter at have læst overstående afsnit tænker, at det lyder som noget for dig, og at du leder efter en frokostordning i Odense, er her en anbefaling. Frokost.dk er en leverandør af frokostordninger i Odense, som man bestemt bør overveje.

Maden er af høj kvalitet og servicen er god. Man kan føle sig helt tryg ved denne leverandør. Maden vil altid være frisk og god. Skulle det ske, at maden bliver forsinket eller, at der går noget galt, har de også løsningen. De har nemlig en bil, som står på standby. Den kører med det samme, at de finder ud af, at der er gået noget galt med leveringen. Det betyder, at du hurtigt får maden.

Derudover har man sin egen kontaktperson, som kan hjælpe med generelle spørgsmål og problemer.

Maden er varieret, og du kan skifte mellem forskellige køkkener. De har aftaler med fire forskellige køkkener, som hvert tilbyder forskelligt mad til forskellige priser. Det betyder altså, at man kan skifte køkken fra uge til uge, hvis man føler sig i humør til at prøve noget nyt. Maden, som man får i løbet af en uge fra samme køkken, er også varieret, så man ikke får den samme grøntsags tærte 5 dage i træk. Nogle køkkener tilbyder salatbar og andre gør ikke, så man bør bestemt tjekke de forskellige muligheder ud, så man kan vælge den, som passer bedst.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums