Skab julestemning på arbejdspladsen med julegaver og firmajulefrokost

Julen er en tid, hvor man bliver mindet om at sætte pris på andre, og det gælder også arbejdsmæssigt. Julen er den perfekte tid til at vise hinanden på arbejdspladsen, at man værdsætter hinandens selskab og indsats i det faglige. Her kan du læse om gode ideer til at skabe julestemning på arbejdspladsen: med julegaver og firma julefrokost.

Firmajulefrokost

De fleste arbejdspladser værdsætter en god firma julefrokost. Nogle steder er det chefen på stedet, der har ansvar for at arrangere en julefrokost, hvilken er en god mulighed for chef-teamet til at vise medarbejderne, hvor meget de er værdsat.

Andre steder er det kollegaerne internt, der planlægger årets julefrokost. Det er også noget man ofte gør, hvis man er et mindre firma, der ikke som sådan har en chef, men hvor alle freelancere i firmaet har samme rolle. Uanset hvilken form for arbejdsplads du er tilknyttet, er en firmajulefrokost en virkelig god idé – at lave noget sammen uden for arbejdspladsen er med til at gøre teamet tættere.

Julegaver

De fleste firmaer giver efterhånden også medarbejderne julegaver. Store firmaer har gode muligheder for at lave en gaveordning. For eksempel er der mange firmaer, der er tilknyttet et gavefirma på nettet, som udbyder en række forskellige gaver, som medarbejderne selv kan vælge imellem. Det er en god mulighed, hvis man er mange medarbejdere, og man derfor ikke har god mulighed for at vide, hvad den enkelte ønsker sig.

Er man derimod et lille team, er det lettere at give personlige gaver. Andre steder laver man en form for nisseleg, hvor det er hemmeligt, hvem der er éns nisse. Det er en god måde at lave sjov på arbejdspladsen på, og det er også en mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Man bliver aldrig for gammel til julehygge – heller ikke på arbejdspladsen.

Pynt op

Når julefrokost og julegaver er på sin plads, hvorfor så ikke også pynte lidt op? Det er igen en god mulighed for at lave noget hyggeligt sammen på arbejdspladsen, og det giver også en rigtig hyggelig julestemning. Det er en god idé at lave en aftale om, hvem der tager for eksempel papir, sakse og andre nødvendige ting med, og andre kan måske medbringe æbleskiver eller en anden julesnack. På den måde kommer det til at minde om juleklip fra da man var yngre og gik i folkeskole, og det er kun en god ting. Som voksne skal man huske at hygge om hinanden og værdsætte éns relationer – også på arbejdspladsen.

Picture of Obs

Obs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums