Tilføj lidt lækker alkohol til hverdagens mad og drikke

Det er altid godt at spise god mad, det gælder altså også i den kedelige hverdag. Der er mange måder, man kan lave lækker mad på. En ting er dog sikkert, her i Danmark er vi ret vilde med alkohol. Derfor virker det jo ikke helt skørt at tilføje lidt alkohol til hverdagens mad og drikke.

En god drink på en lang mandag

Alkohol kan jo tilføjes til hverdagen på mange måder. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke drikker hver dag og drikker alt for meget. Men man kan sagtens nyde en drink eller to på en hverdag, så længe man så også holder den der. Hvad man selv mener er en god drink kan jo variere meget. Vi har alle vores præferencer.

En god rom kan man dog aldrig sige nej tak til. Om du vil nyde den rent eller prøve at mixe dig en spændende drink, er op til dig. Dog er det vigtigt at købe en god rom, hvis man vil drikke det rent. Rom har nemlig en masse smage, og er man vild med rom, kan en lille sjat god rom efter aftensmaden altså gøre aftenen lidt hyggeligere.

Er du ikke til ren rom, kan man jo altid lave den klassiske rom og cola. Her kræver det dog ikke verdens dyreste rom, men alligevel gør en god rom jo en stor forskel på din drink. Er du slet ikke til rom, er der jo masser af andet alkohol at vælge imellem.

Alkohol i maden

Men der er jo også andre måder at tilføje alkohol til hverdagen på. Der findes nemlig rigtig mange retter og desserter, hvor man kan tilføje en smule vodka, rom eller rødvin. Det er selvfølgelig næppe nok til at man kan mærke det, men det giver en helt speciel smag til maden.

En ret som blandt andet har alkohol i, som er rigtig lækker, er penne alla vodka. Det er en pastaret med en fløde tomatsovs, hvor man har puttet en god sjat vodka i. Vodkaen giver lige den ekstra smag. Der er selvfølgelig mange andre retter at vælge imellem, når det kommer til mad med alkohol i.

Så hvis du er en der elsker at lave mad og du gerne vil prøve noget nyt, så er en ret med alkohol samt en god drink ikke en helt dårlig ide.

Picture of Obs

Obs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums