Tjen penge til holdet eller foreningen

Med en særlig indsats og den rette planlægning kan man tjene penge til sit hold eller sin forening. Der er mange forskellige måder at skaffe penge på, og det handler blot om at finde ud af, hvilken måde der passer bedst til alle. Det vigtigste er at gøre det tydeligt for potentielle sponsorer eller bidragsydere, hvad pengene skal bruges til – for eksempel nye træningsfaciliteter eller nyt udstyr – så de ved præcis, hvor deres penge går hen. 

Sammenholdet mellem jer vil ligeledes være helt afgørende. Jo flere deltagere i fundraising-processen, jo større chance er der for succes! Så kom i gang allerede i dag – tjen penge til dit hold eller forening og få bedre muligheder!

Hvilke måder er der til at tjene penge til et hold eller en forening?

Der er mange måder, hvorpå man kan tjene penge til sit hold eller sin forening. Det første, man skal gøre, er at undersøge de forskellige muligheder og derfra vælge den bedste løsning for hele holdet eller foreningen – måske salg af kager. 

Nogle af de mest almindelige metoder til at tjene penge til et hold eller en forening inkluderer i hvert fald: 

– Salg af kager: Kager som brownies, cup cakes og andet kan sælges for at generere en løbende indtægt. 
– Fundraising events: Fundraising events som bazarer og auktioner kan være en god måde at samle penge på. 
– Sponsorater: Sponsorater fra virksomheder kan give et økonomisk boost til holdet eller foreningen og være billig reklame for dem. 

Hvad skal man overveje, hvis man f.eks. vil sælge kager?

Når man skal tjene penge til sit hold eller sin forening, er det vigtigt at overveje, hvilke muligheder der er for at indsamle penge. Det kan være, man beslutter sig for at sælge kager, småkager, brownies, e.l. i den lokale by. Herfra er det vigtigt at have en plan for, hvordan man vil gøre dette, så man har styr på alle de praktiske detaljer, herunder budgettering af vareindkøb samt ingredienser og pris for kagerne ved arrangementer og boder. Derudover bør man også overveje, hvilken type sponsorer der kan være interesseret i at støtte et hold eller en forening, herunder virksomheder, organisationer eller private personer. Måske den lokale isbutik vil støtte økonomisk, med varer eller tilbyde en lille bod foran butikken.

Endelig bør man huske på at involvere andre i processen, herunder familie, venner og andre medlemmer af holdet/foreningen, da det kan være, de har nogle rigtig gode ideer til, hvordan man ellers kan tjene penge til sit projekt!

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums