Vægudsmykning til køkkenet

Der er ikke meget plads til uddykning i et moderne køkken. Det virker næsten som om, at det er et lovkrav, at ethvert dansk køkken skal være enten sort eller vidt med udelukkende blanke overflader.

Det er der en masse ode og praktiske grunde til, men et køkken kan alligevel hurtigt gå hen og blive den mest upersonlige del af et hjem. Det er ærgerligt. Specielt hvis man er typen, der godt kan lide et være i sit køkken, og som synes at madlavning er hyggeligt.

Omgivelserne er nemlig bestemt ikke hyggelige. Det er der heldigvis noget, man kan gøre ved. I kontrast til hjemmets andre rum, kan du dog ikke bare fylde køkkenet med små familiebilleder i ramme, planter eller nipsgenstande.

Billeder til væggen i køkkenet

Det er nemlig afgørende, at køkkenet er så rent og lettilgængeligt som overhovedet muligt. Ting på bordene eller i vindueskarmen vil derfor kun være en hindring. Vægudsmykning er til gengæld oplagt i køkkenet. På væggen kan det nemlig hænge og pynte, uden at det kommer i vejen for nogen.

Det gode ved vægudsmykning er desuden, at der i høj grad er mulighed for at gøre det personligt. På grund af internettet har vi adgang til billige billeder til væggen i god kvalitet og med næsten ethvert tænkeligt design. Tag bare et kig på de mange billeder, der er til salg på en webbutik som roomformore.dk.

Der kan næsten være så mange muligheder, hvad angår motivet, at det kan være svært at vælge bare de to billeder, som der er plads til i køkkenet. I så fald kan du enten vælge noget personligt, som du synes repræsenterer dig og din familie godt eller noget stilistisk pænt.

Hvis du er typen, der går meget op i udtrykket eller farvepaletten i dit køkken, kan det nemlig også have noget at sige.

Plakater til køkkenet

Alternativt kan du også vælge at hænge et par plakater op i køkkenet. Plakat ringer ofte synonymt med teenageværelse i mange menneskers ører. Det behøver dog på ingen måde at være tilfældet. Plakat er mest af alt et medium fremfor et kvalitetsprædikat, og plakater i den kvalitet, som de sælger på webbutikken Minida, kan du sagtens være stolt af at hænge op i køkkenet.

Minida- Plakater findes i utroligt mange størrelser, farver og motiver, så igen er det bare med at vælge, hvad du bedst kan lide.

Plakater er dog afgjort mindre formelle end egentlige billeder, og det kan du sagtens drage nytte af, hvis du gerne vil indrette et lidt mere afslappet køkken. Alligevel vil det være en god ide at sætte dine plakater i glas og ramme, da der ellers garanteret er kødsovs på dem inden for en uge.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums