Gode tips til en uforglemmelig aften med gæsterne

Annonce:

Står du og skal planlægge en hyggelig aften med gæster, men mangler lidt inspiration til, hvordan både middagsbordet skal se ud og, hvad du skal servere for dine venner eller nærmeste? Måske er du lige flyttet i en ny bolig og stadig mangler det rigtige inventar til indflytterfesten. Det kan være at du ikke er den, som plejer at være vært til sådanne begivenheder og derfor har brug for nogle gode råd? Så kan du læse med her.

Er du lige flyttet ind i en ny lejlighed eller hus, og gerne vil invitere dine venner eller familie på besøg til en dejlig middag? Måske mangler du stadig en del møbler, belysning og andre ting, som sætter dit personlige præg på boligen. Når gæsterne kommer på besøg for første gang, er det helt naturligt, at man gerne vil vise gæsterne sit nye hjem og hvordan man selv har indrettet det.

Når det kommer til belysning, har det også meget at sige i forhold til, hvad det skal bruges til. Når det for eksempel handler om belysning i stuen eller over spisebordet skal det ofte helst være hyggeligt og stemningsfuldt. Til stue eller spisestue kan en klynge lampe for eksempel være med til at give karakter og en hyggelig atmosfære. Her kan du også finde et stort udvalg af smukke lamper til resten af boligen. 

Daells Bolighus finder du inventar til boligen, så du kan skabe det hjem du altid har drømt om. Hvorfor ikke anskaffe sig et flot spisebord, hvor du har plads til at hygge med de nærmeste og som giver karakter til din indretning? Hos Daells Bolighus kan du findermasser af spændende møbler, som kan leveres direkte til dig, hvis du bor i en anden del af Danmark.

Den perfekte aften for gæsterne

Når du har fået styr på møblerne og indretningen i boligen og ved, hvordan spisebordet skal se ud til den kommende fest, så skal du finde ud af hvad du skal servere. Her på siden, finder du masser af inspiration til lækre opskrifter på mad du kan servere for dine gæster. Her er det rigtigt nemt at søge efter forskellige kulinariske retter fra forskellige dele af verdenen. Måske skal det være en mexicansk aften, hvor der serveres nachos, burritos og med hjemmelavede margaritaer.

Her kan man med fordel, skabe et mexicansk tema og eventuelt have store mexicaner hatte, samt tøj dertil. Lidt musik fra Mexico til at gøre stemningen endnu mere eksotisk måske? Man kan også lave græsk aften og finde de lækreste opskrifter på blandt andet tzatziki, græske frikadeller og mange andre smagsfulde retter. En temafest er ofte en sjov måde at holde en fest eller anden begivenhed på, og man kan virkelig gøre det unikt og autentisk.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums