Guide til takeaway i Aarhus

ANNONCE

Denne liste er ikke en rangeret liste af de bedste og dårligste steder for takeaway i Aarhus. Det er en samlet liste over de steder som Aarhusianerne rangerer højest og som bliver benyttet mest. Dette er baseret på tal, anmeldelser og udsagn fra Tripadvisor, Wolt og folk på gaden i Aarhus.

The Burger Shack

Burgerkæden der har taget Danmark med storm. Med priser som Danmarks Bedste Burger, Aarhus’ Bedste Burger og Københavns Bedste Burger har de fået en solid start på deres udvidelse i Danmark. Med 15 restauranter i skrivende stund har de indtaget en vigtig position som den største, danskejet burgerkæde i landet.

I Aarhus finder du den prisvindende burgerkæde hele 4 steder: Frederiksgade, Jægergårdsgade, Skolegade og på Trøjborg.

De Fyrretyve røvere

På Frederiks Allé finder du en lille pitabar blandt efterhånden rigtig mange. Dette sted er dog favoritten blandt Aarhusianerne. Til dels pga. den gode stemning i den lille butik og så selvfølgelig pga. den fantastiske smag. De er blandt andet blevet kåret til byens bedste takeaway og det har de altså formået på små 20 kvm.

Aarhus Streetfood

Vi kommer naturligvis ikke uden om det meget hypede “Street Food” i Aarhus. Stedet råder over rigtig mange forskellige køkkener, en øl- og vin bar samt dessert boder. Et imponerende repetoir pakket ind i en hyggeligt og meget afslappet stemning. Her kommer stort set alle slags mennesker i de forskellige samfundslag. Aarhus Streetfood formår nemlig at samle folk og udvalget af mad og drikke er fænomenalt, hvis man er i tvivl om, hvor man skal tage hen med familien, en flok venner eller på en date.

Pizza Hytten

Aarhus Bedste Pizza ifølge det lokale magasin Aarhus Update går til Pizza Hytten. Et forholdsvis nyt pizza sted i Aarhus. Med sin beliggenhed på Guldsmedgade er der en organisk trafik og så finder man dem også på den populære leverings app “Wolt”. Deres pizzaer bliver beskrevet som en hybrid mellem en ægte italiensk pizza og en pizza med østlige tendenser, som vi kender dem herhjemme. Samtidig er deres pizzaer prisvenlige, hvilket helt klart er med til at gøre stedet mere attraktivt.

Toast It

Nede i det rigtig Aarhusianske kvarter “latinerkvarteret” finder man Toast It. Navnet har måske givet det væk, men her kan du få en god gammeldags toast – og dog. Det er luksus toast i lækkert surdejsbrød med forskelligt indhold, som helt bestemt lever op til deres hype og gode rygte. De bruger også leveringsservicen “Wolt” så du kan få en lækker toast i hele Aarhus.

Letz Sushi

Bæredytig sushi. Letz Sushi er blevet meget populær på deres sunde værdier og gode råvarer. Det giver også anledning til takeaway i den lidt dyrere ende, men kigger man på gennemsnitsprisen på sushi i byen, så er det ikke så galt. Du får til gengæld også rigtig godt sammensat og velsmagende sushi, som bliver lavet på sunde værdier og af noget rigtig rart personale.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums