Hos hurtigmums.dk bekymrer vi os om befolkningen i Ukraine

Vores bekymring er ikke uden grund, for situationen i Ukraine bliver værre for hver dag der går. Heldigvis er vi ikke alene om vores bekymring. Sammen med en række andre sponsorer har vi i skrivende stund samlet 300.000 kroner ind til det humanitære arbejde i Ukraine. Under denne tekst kan du se listen over de sponsorer, der har valgt at hjælpe.

Ukraines befolkning har akut brug for hjælp

Det er kun en meget lille del af Ukraines befolkning, der har mulighed for at flygte ud af landet. De der har muligheden for at flygte, flygter i første omgang ud af landet og ind i et naboland. I landene omkring Ukraine har Røde Kors oprettet modtagelsescentre. Når de Ukrainske flygtninge når frem til et modtagelsescenter, bliver de taget imod af Røde Kors, som hjælper dem med alle fornødenheder.

Det er kun en lille del, der når frem til disse modtagelsescentre. Den øvrige del af befolkningen har ikke mulighed for at flygt. Deres situation er endnu være end dem, der flygter. Ganske almindelige ting som mad, tæpper, vand og medicin er allerede en mangelvare. Alt dette hjælper Røde Kors også med.

Vi hos hurtigmums.dk har valgt at støtte via Røde Kors

Røde Kors er på pletten i Ukraine. Røde Kors har base i det sydlige Ukraine, hvorfra de dagligt leder og fordeler al den humanitære, hjælp de kan. De uddeler dagligt fødevarepakker, medicin, vand og alle mulige andre fornødenheder, som befolkningen har hårdt brug for.

Røde Kors leverer også medicinsk udstyr og medicin til de mobile sundhedsklinikker, der dagligt yder både førstehjælp, psykologisk hjælp og uddeler helt nødvendig medicin.

Røde Kors sponsorer

Herunder ser du listen over sponsorer, der ligesom os har valgt at støtte det humanitære arbejde i Ukraine gennem Røde Kors. Alle indsamlede midler går ubeskåret til Røde Kors og deres humanitære indsats i Ukraine.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Læs mere om indsamlingen til Røde Kors arbejde her.

Picture of Laust Kehlet

Laust Kehlet

Laust Kehlet er fast madskribent, står for drinksopskrifter og han er også anmelder hos HurtigMums.dk Laust er fungerende chefredaktør på siden, så du er altid velkommen til at skrive til ham direkte på [email protected]
pop tarts
Bagning

Pop tarts

Pop Tarts er et af de produkter, der er startet som et brand – altså ligesom Oreo, Cornflakes, M&M’s og lignende. Det er forbagte, lukkede

Læs mere »
krabbesalat
Fiskeretter

Krabbesalat

Der er noget retro ved krabbesalat. I hvert fald når den er hjemmelavet og ikke hentet i supermarkedet køledisk. Krabbesalat er måske lidt yngre end

Læs mere »
Karameller (salt variant)
Dessert

Karameller (salt variant)

Karameller er rimeligt nemt at gå til, når der skal laves fredagsslik eller julekonfekt. Du kan selv bestemme, om der skal lidt ekstra ”snold” i/på,

Læs mere »
chili con carne
Gryderetter

Chili con carne

Chili con carne – En klassisk stærk ret, der både kan være mild, stærk og meget stærk! Mad skal jo ikke bare være stærk for

Læs mere »
flødeboller
Kager

Flødeboller

Hjemmelavede flødeboller vs Spangsberg flødeboller Hjemmelavede flødeboller – Har du smagt Spangsberg flødeboller, så tænker du måske, at der er ingen grund til selv at

Læs mere »