Reklame.

Vinteren er en yndet årstid hos danskerne, for vi er nemlig rigtig glade for julen og alt, hvad den indebærer. Mange glæder sig at gaderne bliver pyntet op med flotte og stemningsfulde lys, mens andre ser frem til at nyde alle de lækkerier, som hører til julesæsonen.

Men der er særligt en begivenhed, som trumfer alle de andre i denne søde juletid. Og det er julefrokosten. Julefrokosten er næsten lige så vigtig en fest som selveste juleaftensdag, og mange planlægger allerede denne begivenhed mange måneder før, at den skal løbe af stablen. Har I derfor endnu ikke fundet rammerne til jeres fest, må I hellere se at komme ud af starthullerne. Her kan du holde din næste julefrokost i Odense.

 

Gør julefrokosten sjovere med en eller to runder bowling

Flere og flere vælger at besøge et bowlingcenter i forbindelse med julefrokosten, men de fleste bowlingcentre har ikke et godt køkken, og det gør logistikken for denne helt specielle aften noget besværlig. Helt ærligt, der er da ingen der orker at skulle tage hen til en bowlinghal for derefter at fragte sig selv videre til en restaurant for slutteligt at transportere sig selv ind til byen.

Men sådan behøver det ikke være, hvis I bor i Odense eller omegn. Her kan I nemlig få det hele samlet hos City Bowling, som ligger i centrum af Odense. Her får I både underholdende bowling og lækker mad.

 

City Bowling er Odenses mest besøgte bowlingcenter

City Bowling er et af to bowlingcentre i Odense, og hallen er kendt for sine stærke priser, gode service og hyggelige stemning. Centret er velbesøgt til hverdag, men er fyldt med festglade mennesker, når juletiden melder sig.

Bowling er en dejlig nem aktivitet, og der skal ikke meget til, før man er med i spillet. Bowling er derfor perfekt til alle anledninger og især julefrokoster, hvor der måske ryger en eller ti snaps indenbords.

City Bowling i Odense har nemlig for længst indset, at vi danskere elsker god mad. Og det skal vi ikke snydes for, selv om vi besøger et bowlingcenter. City Bowling kan nemlig prale af at have sin helt egen køkkenchef, som sørger for at sikre, at kvaliteten altid er i top foruden at planlægge årstidens menuer, så sæsonens lækre råvarer rigtigt kan blive udnyttet.

 

Nyd en lækker og klassisk julebuffet hos City Bowling

Der er ingen tvivl om, at det er julebuffeten, som er skyld i, at mange vælger at holde deres julefrokost hos Odenses bedste bowlinghal. Heri finder du nemlig alle de lækre juleklassikere, som man bare ikke må gå glip af denne ene tid på året.

Buffeten er stor og varieret, og du vil blive serveret alt lige fra marinerede sild med karrysalat til saftig ribbensteg med perfekt og sprød svær og alt det midt i mellem. Og selvfølgelig er ingen julebuffet komplet uden prikken og i’et – den dejlige og traditionelle risalamande, som naturligvis kommer med sin naturlige følgesvend, kirsebærsaucen.

Det vil også være muligt at købe øl, vin og vand ad libitum til uhyre lave priser, så I kan være sikre på, at festen ikke løber tør for drikkevarer.

Print Friendly, PDF & Email
x