Sponsoreret indhold

Når vejret er lækkert til sommer, er det hyggeligt at tage ud med enten familien eller vennerne på en picnic. Hvad end det er ud i en skov, en park, på stranden eller et helt fjerde sted, så er der rig mulighed for at tage et tæppe under armen og en madkurv og nyde vejret til sommer. Læs videre her, hvis du vil have inspiration til maden til din næste picnictur.

Sandwiches med forskellige fyld

Sandwiches er oplagt, når man skal på tur, da det er let at tage med i madkurven og nemt at spise med fingrene. Derudover er det nemt at tilpasse sandwiches efter hvad du godt kan lide. Hvad end det er med noget kødfyld og grøntsager, tunsandwich eller noget helt tredje, så kan du lave netop de sandwiches, som du kan lide.

Kolde drikke at køle sig på

Om sommeren er vejret ofte så varmt, at man har brug for at køle sig ned med noget lækkert og drikke. Derfor er en oplagt ide at medbringe enten nogle kolde sodavand eller øl, som du kan nyde til din mad. Hvis du føler dig ekstra kreativ, kan du eventuel lave dine egne juices eller smoothies, som du kan tage med på turen.

Mens du er ude og hygge dig med vennerne på en picnic i det gode vejr det sommer, kunne det være en oplagt ide, udover at have styr på maden, at have styr på aktiviteterne. Herunder er drukspil yderst populære, når man er ude og nyde vejret med vennerne en hyggelig sommeraften. Her kan du nyde en kold øl, mens du hygger dig i solen til et sjovt drukspil.

 

Lækre frugtspyd med sommerens frugter

En nem og lækker snack at medbringe på en picnic er frugtspyd. Her kan du vælge, hvilke frugter du godt kan lide, skære disse ud og placere dem på spyd. Disse frugter kan eksempelvis være bananer, meloner, jordbær eller kiwi. Kun fantasien sætter grænserne.

EndFragment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *