Læs her, hvordan du kan få lækker og sund mad på kun 20 minutter

ANNONCE

Vi danskere løber hurtigere og hurtigere. Karrieren skal have fuld skrue. Vi vil gerne til tops for at få en vis form for selvrealisering og status. Samtidig skal en familie gerne bestå af 2 voksne og 2 børn – den såkaldte kernefamilie. Her skal vi som forældre gerne have overskud til at tage børnene til sportsaktiviteter og engagere os i deres hobbyer og skole. Derudover skal vi gerne gøre en god gerning her og der og naturligvis leve sundt og dyrke motion, så vi kan leve op til kropsidealet – og alt skal naturligvis deles på de sociale medier, hvor vi også skal være med på det nyeste sladder.

Vi bruger rigtig meget tid på madlavning

Når vi skal være så meget på hele tiden – både online og i den virkelige verden, så er der nogle steder, hvor vi bliver nødt til at lave en overspringshandling. Vi kan simpelthen ikke få det hele, for det giver begrænsningen på de 24 timer på et døgn os ikke mulighed for.

Et sted, hvor de fleste bruger rigtig lang tid – ofte en time til halvanden, er foran komfuret, når der skal laves aftensmad. Her vil du faktisk kunne spare rigtig meget tid, hvis madlavningen kun tog 20 minutter.

Få sund og hurtig mad med måltidskasser

Det kan også sagtens lade sig gøre at lave mad på 20 minutter, hvis du bestiller måltidskasser. Det går lige så hurtigt at lave mad med en måltidskasse, som det gør at køre ned på den lokale burgerbar. Forskellen er bare, at det mad du får i en måltidskasse, er meget sundere for din krop. Du kan selv have indflydelse på, hvad du ønsker i dine måltidskasser. Der findes forskellige typer – blandt andet:

  • Økologisk
  • Mad på 20 minutter
  • Mad på 10 minutter
  • Fryseretter
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Sunde retter

Der findes noget for enhver smag. Når du modtager en måltidskasse, så er der typisk mad til tre dage. Du bestemmer dog selv, hvor mange dage, der skal være til. Den indeholder alle de ingredienser, der skal til for at lave en given ret. Sammen med de lækre, friske og sprøde råvarer, ligger der en opskrift. Du får altså her nogle næringsrige råvarer, der gør det muligt at bikse et lækkert måltid sammen på næsten ingen tid.

3 steder, hvor du sparer tid med måltidskasser

Måltidskassen bliver leveret direkte til din hoveddør. Du sparer derfor tid på:

  • At finde ud af, hvad du skal lave til aften.
  • At handle i supermarkedet.
  • Selve madlavningen, da alle råvarer er klargjort.

Du kender sikkert det, at du ikke ved, hvad du skal lave til aften, og så roterer du mellem de 10 nemmeste retter, du kender, eller du er måske blevet stamkunde i burgerbaren eller på pizzeriaet. Når du går ind for at vælge dine måltidskasser, så får du inspiration til helt nye og spændende retter, der gør aftensmaden spændende og til en kulinarisk oplevelse frem for noget, der bare skal overstås i en fart.

Du slipper for at bruge en masse tid i supermarkedet – og så undgår du også en masse unødige impulskøb. Sidst men ikke mindst, så har vi selve madlavningen. Alt er gjort klar, så det bare skal sammensættes. Nu har du pludselig en masse tid, du ikke plejer at have, som du kan bruge på dig selv eller på at læse en historie for børnene.

Lån penge og få dem med det samme, hvis det eksempelvis er sidst på måneden, og kontoen er ved at være tom. Du vil blive overrasket over, hvor meget tid, du får frigivet.

At låne en lille smule penge til måltidskasser kan ses som en god investering i en mindre travl hverdag.

Martin Leo