Sådan laver du nem og sund mad, som børnene vil elske

ANNONCE

Hvis du er forælder, ved du om nogen, hvor svært det kan være at få børnene til at spise op til aftensmad. Dette er især tilfældet, hvis der er grøntsager og andet sundt på menuen. Det kan være en kamp at lave mad, der både tilfredsstiller voksne og børn, hvorfor der nedenfor er nogle bud på familieretter, som får børnene til at spise alt på tallerkenen – inklusiv det sunde.

2 børnevenlige retter

Den første ret, som du kan begive dig ud i, er den gamle klassiker, lasagnen. Retten består af lasagne med grillede grøntsager, tomat og parmesan, men altså uden kødet, hvorfor den er vegetarisk. Men med alle de lækre grøntsager og ost, er denne et stensikkert hit hos langt de fleste. Du kan eventuelt servere den med en lækker salat til. Den anden ret er barbecuekylling med ovnfritter og en sprødsalat. Mange børn elsker en grillkylling og pommes frites, men i denne ret får du altså den sundere udgave uden alt frituren. Denne er derfor også et garanteret hit.

Husk også dine børns sikkerhed i bilen

Selvom det altid er vigtigt, at børnene får en sund ernæring, er det endnu vigtigere at tænke på deres sikkerhed i trafikken. Derfor er det en god ide at finde et børnesæde, som passer præcist til deres størrelse og til jeres bil, så de er spændt ordentligt fast. Hos Autodoc kan du finde en bred vifte af billige børnesæder, så I er sikre på at finde et, som passer til jeres behov. Hvis du vil vide mere om Autodoc, og hvad de ellers tilbyder, kan du med fordel se følgende video:

Hvis du har besluttet at købe et børnesæde online, er det altid en rigtig ide at læse på https://www.forbrugerombudsmanden.dk om dine rettigheder for online køb. Dette er en god ide at gøre ved alle online køb for at være på den sikre side.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=M0LncfEXgO4

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums