Tre luksusvarer, der gør det endnu lettere at lave lækker mad

Er du glad for at lave mad, er du sikkert altid på udkig efter nyt udstyr, der gør det sjovere at være i køkkenet. Det kan komme fra noget så simpelt som en ny kniv eller pande. Men fra tid til anden skal der en rigtig opgradering til, så man kan prøve kræfter med nye, og spændende retter. Her er tre forslag til 

Flattop stegeplade på køkkenbordet

En flattop kender du måske fra de amerikanske diners, du har set på film. Det er en stor varmeplade, som gør at man kan stege meget af gangen, og lave større retter med et redskab frem for flere pander. Med en flattop kan du lave de lækreste burgere, pandekager i stribevis, og meget mere. Det kan både fås som en maskine du kan flytte rundt med, men også være en del af en renovering, hvor den bygges ind i dit køkkenbord. 

Mangler du de sidste økonomiske midler til at købe det lækre udstyr eller foretage en renovering? Så tag et kig hos Sambla, og lån penge online ved at sammenligne skræddersyede tilbud, der passer til din økonomi.

En airfryer gør stegningen meget lettere

En anden måde at stege mere effektivt på, som virkelig er blevet populært på det sidste, er med en airfryer. En airfryer er et super smart køkkenredskab, der lader dig gennemføre al din stegning renligt og simpelt. Så kan du peppe mange retter op, ved let at kunne stege noget ved siden af, uden at det skal være alt for besværligt at sætte stegningen i gang. 

En airfryer fylder desuden mindre og er billigere end en flattop, og den er desuden lettere at gøre rent. Dog har maskinerne forskellige formål, så du bør undersøge, hvilken der passer bedst til dine behov.

Læs også: Opskrift på flæskesteg i airfryer.

En kompakt pizzaovn

Noget af det lækreste, man kan lave i sit køkken, er hjemmelavet pizza. Men det er svært at mestre den helt rigtige teknik, fordi en stor del af at lave pizzaen ligger i det rigtige udstyr, især hvad bagningen angår. En pizzaovn plejede at være et større og besværligt byggeri at få installeret, men i dag kommer de som elektriske, praktiske størrelser. En kompakt pizzaovn fylder ikke meget mere end en mikrobølgeovn eller raclette. 

Med en ny pizzaovn er det slut med slatne eller våde pizzabunde, og der kommer den helt rigtige balance mellem sprød skorpe og let ristet topping.

Uagtet dine køkkenbehov – om du laver mad til hele familien, eller bare lidt luksus til dig selv – kan du finde udstyr, der gør det sjovere og lettere at lave spændende mad. Er du klar til en større opgradering, bør du overveje en af disse luksusvarer.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums