Opskrifter og andre artikler med W

Her kan du finde retter med W:

Waldorfsalat – Her finder du opskriften på den helt klassiske Waldorfsalat. Du skal blot klikke på linket.

Whiskey sovs – lav lækker whiskey sovs helt fra bunden! Det er fremragende til især oksekød, og det er ikke specielt svært og tager heller ikke lang tid. Kendes også som whisky sovs eller sauce.

Wienerschnitzel – Det her er en klassisk østrigsk ret som navnet næsten fortæller. Og så alligevel er wienerschnitzel faktisk også en italiensk ret. Det er nemlig sådan at den wienerschnitzel vi kender, slet ikke blev udviklet i Wien men i Norditalien, da det var under østrigsk herredømme. Find vores opskrift på wienerschnitzel her.

Wok med kylling – Opskriften på en moderne klassiker. Wokmad har for alvor indtaget det danske køkken, og det findes vist ikke et dansk hjem i dag med fokus på mad, der ikke har en wokpande. Hvis du ikke har en wok, så smut ned og køb en og kom i gang med at lave vores opskrift på wok med kylling. Denne variant er en thailandsk inspireret wok med kylling – find opskriften her!

Worcestershire sauce – Denne sauce er en lækker engelsk sauce, der indeholder en række krydderier, der giver saucen en fyldig smag. Navnet udtales wust-ta-sheer sauce”, og selvom det kunne lyde indviklet er saucen faktisk ret nem at lave.

Andre artikler

Wolt rabatkode – her på siden kan du finde din egen Wolt rabatkode. Lidt afhængig af hvilke kampagner Wolt kører kan størrelsen på Wolts kampagnekode sagtens variere fra dag til dig! Her finder du i hvert fald din egen Wolt rabatkode!

x