Hvad spiser og drikker man til et LAN-party for voksne i 2023?

Man bliver aldrig for gammel til at game. Det kan rigtig mange voksne, især af det mandlige køn, nikke genkendende til.

I disse år bliver der arrangeret og afholdt rigtig mange LAN-parties, og nogle af disse er rent faktisk forbeholdt voksne. Ønsker du at planlægge et LAN-party for dine venner, gamle klassekammerater eller kollegaer, kan du søge inspiration til maden og drikkevarerne i denne artikel.

Tænd op for grillen og nyd bøffer, pølser og hotwings

Er der to ting, som rigtig mange voksne værdsætter, så er det grillmad og gaming, så hvorfor ikke kombinere de to ting?

Et LAN-party kan f.eks. starte om eftermiddagen, og efter et par timer, når sulten så småt begynder at melde sig, kan der tændes op for grillen. Så kan I lige tage en pause fra jeres spil og nyde en hyggelig stund med pølser, bøffer, hotwings og iskolde drikkevarer. Så får I fyldt depoterne op og får en dejlig social stund uden for spillets verden.

Snacks og spil

Sandwiches er et godt alternativ, hvis det skal være nemt og lækkert

Selvom det ikke er ret meget i verden, der er mere lækkert end grillmad, herunder grillpølser, så er det en kendsgerning, at det kan være tidskrævende at skulle grille mad til en hel flok gamere. Derfor er det værd at tænke i alternativer, hvis man ikke har mod på at bruge en times tid ved grillen. Et godt alternativ er at servere lækre sandwiches med f.eks. kylling og bacon eller kalkun og mozzarella. En clubsandwich med bl.a. kylling, bacon, salat, karrydressing og tomater er f.eks. et sikkert hit.

Energidrik holder energien oppe hele natten

Hvis I skal game hele natten, hvad end det er i selskab med danske betting sider, eller om I sværger til populære computerspil som Counter-Strike eller Fortnite, så kan der blive brug for et skud koffein. Der er flere forskellige koffeinkilder, men den mest populære blandt gamere er uden tvivl energidrik. Sørg derfor for at fylde køleskabet op med Red Bull, Monster, Cult eller noget helt fjerde. 

Gå ikke ned på de saltede snacks

I løbet af de sene aften- og nattetimer kan der blive brug for lidt snacks, og de snacks kan med fordel være de saltede af slagsen. Servér f.eks. popcorn, chips eller saltstænger, som alt sammen er let at snacke, mens man gamer eller gambler.

Myslibarer er også en sikker vinder

Når den lille sult melder sig, og den ikke kan slukkes med nogle af de snacks, som vi nævnte i forrige afsnit, så vil det være et hit at kunne række ud efter en lækker myslibar. Myslibarer er hurtige og nemme at fortære til et LAN-party, og så de giver en behagelig mæthedsfornemmelse.

Picture of MartinD

MartinD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums